Gå til hovedinnhold

Hvordan style sofaen med puter som en proff

Å bytte puter er kanskje det enkleste grepet du kan gjøre for å fornye interiøret. Lek med farger, størrelser og mønstre og finn puter som passer deg og din stil.

20.04.2018

Velg dine favorittfarger

Det er du som skal bo i stilen du har hjemme. Bruk derfor puter du virkelig liker. Blås i trender og velg det som passer din personlighet og stil. Velg puter i farger du elsker, da kan du ikke trå feil. Tenk litt over hvilket resultat du ønsker. Sterke farger gir liv og spenning, dusere farger gir en mer rolig og behagelig følelse.

VELG DINE FAVORITTER: FRØYA putene kommer i alle regnbuens farger. Hvilke farger passer i ditt hjem?

Lek med ulike mønster

Bland gjerne puter med ulike mønstre. Start med favorittputen din og jobb deg videre med denne puten som utgangspunkt. Alt trenger ikke matche, sofagruppen blir mer interessant hvis interiøret ser litt tilfeldig ut. Finn så en pute med mønster som inneholder en fargenyanse fra den første puten. Fortsett slik til du har ønsket resultat. Mulighetene er uendelige!

BLÅTONER: Selv om mønstrene er ulike blir det ikke et rotete resultat. De blå tonene går igjen og skaper et lekent uttrykk. På bildet er EGIL puten, PERILIA puten, WOOLEN trio puten med fine sauer og WOSSLY puten i ull. 

GULTONER: JUNE pute, KEATON pute i ull, ESMERALDA pute med blomstrete mønster, gule WANDA pute og stripete MADRID pute. 

Har du en grå sofa hjemme? Vi viser hvordan du styler den med puter! Les mer her. 

Ulike størrelser 

Begynn med de store putene du vil bruke, og fortsett så med de mindre. Ulike størrelser gjør inntrykket spennende og mer harmonisk. Fargene på putene trenger ikke være så forskjellige. Bruk nyanser av samme farge for et behagelig og avslappende uttrykk.

HARMONI: WESTON 3 seter er her stylet med fire forskjellige puter i ulike størrelser. Den smale FRIDA puten passer fint sammen med den store Kathrine Sørland puten. Se alle våre puter her. 

 

Bland tekstiler

Kontraster gjør hjemmet spennende. Ulike materialer som tre, tekstil, skinn og betong er fint å kombinere for at hjemmet ikke skal bli kjedelig. Det gjelder også for interiøret og putene. Bruk puter av ulike materialer, bland for eksempel velour med matte tekstiler. En skinnpute blir veldig spennende i kombinasjon med matte tekstiler. Gjør det enkelt og bruk en pute i et røffere stoff sammen med dine andre puter, det vil gi en fin kontrast og et spennende blikkfang. 

PRØVD DEG FREM: Her kombineres den røffe FUYU puten sammen med WOSSLY puten og gir en spennende kontrast.