Gå til hovedinnhold

Zen kolleksjonen: Hvordan velge riktig seng

God nattesøvn er viktig for å føle seg uthvilt og ha energi gjennom hele dagen. Hva skal til for at du sover godt? Den helt nye sengekolleksjonen Zen er laget for å dekke dine behov.

Zen-kolleksjonen er en videreutviklet og forbedret sengekolleksjon for å gi deg fantastisk kvalitetssøvn. Zen gjør godt for både lommeboken, søvnen og øynene! Ved kjøp av seng fra Zen-kolleksjonen får du livstidsgaranti mot ramme og fjærbrudd og 5 år totalgaranti. Nyt late søndager hver dag!

Hva er viktig for deg når du velger seng? Skal madrassen være fast eller myk? Vil du at madrassen skal forme seg etter kroppen? Sover du helst på magen? Det er ikke så lett å vite hva man ønsker eller hva kroppen trenger. Ved kjøp av seng er det veldig fint å kunne prøveligge slik at du får testet ulike modeller og kvaliteter. Spør gjerne våre ansatte om råd!

Zen Milano

Hun lukker øynene. I neste øyeblikk hører hun lydene fra trafikken. Hun har drømt seg bort allerede.
Lukten av pasta fra de mange uterestaurantene får hun til å finne smaken av Spaghetti vongole, og en kald, italiensk vin. Plutselig er blikket rett opp mot Leonardo da Vincis underverk, før hun snur seg og kjører på en scooter langs butikkvinduene i gaten Via Manzoni. Milano er en virkelig en drøm å sovne i. Buona Notte!

Zen Milano er kolleksjonens toppmodell og gir derfor også den aller beste søvnen. Tekstilet sengen er trukket i heter Leonardo, som kjennes godt og mykt mot huden. Milano-sengegavlen er laget i et moderne design, akkurat som navnet tilsier og med ben i eik blir uttrykket komplett. Du får Milano som kontinentalseng i størrelse 180x200 og 150x200.

Produktfordeler:

Milano har to lag pocketfjærer for ekstra god komfort og stabilitet. Zen Pocket 7-sonesystem følger kroppens former for å gi deg optimal liggekomfort tilpasset din sovestilling. Det betyr at madrassen er ekstra myk der i skulderpartiet og fastere støtte i korsryggen. En stabiliserende skumboks rundt madrassen gir bedre stabilitet i kantene og lengre levetid. Sengen har en svært god overmadrass i latex for god ventilasjon og best mulig komfort. Trekket er vaskbart på 60 grader! 

Zen Tokyo

Tankene vandrer til Tokyo, drømmereisen. Han ser for seg kirsebærtrærne som står midt i de travle gatene, hvor folk kler seg som de vil og er på vei mot nye, kule opplevelser. Han står også i gaten. For et deilig sted å være! Her er det alltid noe nytt å oppdage. Oyasuminasai! (God natt)

Zen Tokyo er en stilfull og elegant seng i en mørk farge og svarte bein. Tekstilet heter Liam og kjennes svært mykt og deilig ut mot bar hud. Zen Tokyo kan du få som både rammeseng, kontinentalseng og magasinseng. Tokyo magasin har en dobbeltfjærende madrass som gir svært god komfort i en magasinseng. Zen Tokyo kontinental kan du får i størrelsene 120x200, 150x200, 180x200 og en ekstra stor seng i størrelsen 210x210!

Produktfordeler:

Zen Tokyo har to lag pocketfjærer for ekstra god komfort og stabilitet. Også denne sengen har Zen Pocket 7-sonesystem som følger kroppens former for optimal liggekomfort. Sengen har en stabiliserende skumboks rundt madrassen som gir fastere kanter og bedre holdbarhet. Basic Pluss overmadrassen sørger for god komfort og beskytter madrassene under. Trekket kan vaskes! 

 

Zen Berlin 

Når han kan, så drar han til Berlin. Her venter alltid nye opplevelser. Det er slik han får inspirasjon til å skape og gjøre alt han drømmer om. For drømmene kan ta han med til spennende steder, der folk tørr å følge sin egen stil, der folk vet hva de vil og skaper de beste minnene. Gute Nacht!

Zen Berlin er en svært god seng for både søvnen og for lommeboka. Sengen er som Zen Tokyo også kledd i Liam-tekstilet, men i en lysere farge. Med en sengegavl får soverommet ditt et helt nytt og stilfullt preg, samtidig som det gjør det bedre å sitte i senga. Berlin sengegavl har et moderne design som kan passe i et hvert hjem. Zen Berlin kommer som kontinentalseng i størrelsene 150x200, 180x200 og til og med i størrelsen 210x210! 

Produktfordeler:

Zen Berlin består av to madrasser, hvor den ene består av pocketfjærer og den andre består av bonellfjærer. Denne sengen har selvsagt også Zen Pocket 7-sonesystem for god støtte og avlastning der du trenger det. Basic Pluss overmadrassen gir ekstra god komfort og renslighet. Trekket kan vaskes!

Zen Stockholm

Hun drømmer seg bort til Stockholms Gamla Stan, hvor trange gater og fargerike hus strekker seg helt ned til vannkanten. Det virker som at alt er mulig her! Hun velger å følge drømmene sine, og får nye ideer gjennom natten, til hva hun ønsker å se, oppleve og gjøre. Når hun våkner, er hun overrasket over hvor spennende Stockholm er. 

Zen Stockholm er mye seng for pengene! Sengen er kledd i tekstilet Louie, i en tidsriktig farge og med bein i aluminium. Stockholm sengegavl har et enkelt og rent design - perfekt for små leiligheter i nordisk stil! Sengen kan du få både som vendbar madrass, rammeseng, kontinentalseng og magasinseng. 

Produktfordeler:

Zen Stockholm har en enkelfjærende madrass med pocketfjærer. Også denne sengen har Zen Pocket 7-sonesystem som sørger for at kroppen din kan restituere gjennom natten. De syv sonene sørger for at skuldre får ekstra avlastning og korsryggen får ekstra støtte. Basic overmadrass gir god beskyttelse til madrassen og gir deg bedre sovekomfort. 

 

Zen Paris

Hun sitter på en liten båt på Seinen og ser opp mot alle lysene. Søvnen har tatt henne for lengst, men kvelden er enda ung. Langs elven ser hun malerne som sitter med små lerret og drømmende blikk. Drømmene tar henne med til det sjarmerende Latinerkvarteret hvor hun skal danse gjennom natten, gjøre dumme ting og skape nye, herlige minner. Bonne nuit!

Zen Paris er en seng i moderne og enkelt design og passer perfekt som ekstra seng hjemme, på hytta eller til gjesterommet. Sengen er også kledd i Louie-tekstilet og har aluminiumsbein. Sengen får du som rammeseng og kontinentalseng. Velg mellom rammeseng i størrelsene 75x200, 90x200 og 120x200. Velg kontinentalseng i størrelsene 120x200, 150x200 og 180x200.

Produktfordeler:

Zen Paris har en enkeltstående madrass av bonellfjærer. Basic overmadrass beskytter madrassen og gir deg bedre komfort.