Gå til hovedinnhold

Drømmehytta til Halvor Bakke

Bli inspirert av Halvors eventyrlige hytte!

Ved et tjern i skogen på Minnesund, ligger Halvors eventyrlig hytte med det passende navnet Boblebu. Halvors motto i livet er nemlig "save water, drink Champagne!", så sjampanjen er selvsagt på plass. Hytta eier han sammen med en kompis, og sammen har de skapt drømmehytta.

Hytta til Halvor er dominert av tidløse møbler, farger og materialer, som er valgt ut for å skape et komfortabelt sted der man slapper av, har gode samtaler og trives alene eller sammen med andre. Sammen med en klassisk sofa, elementer av gamle gjenstander og de stilfulle Signature Collection-ørelapp stolene, er stuen lun og koselig med et ordentlig særpreg.

Signature Collection er ren, enkel og ukomplisert. Møbelstoffene er samstemte og gjør det mulig å blande ulike tekstiler til et personlig, men fortsatt stilsikkert uttrykk. Passer derfor perfekt til drømmehytta, forteller interiørdesigneren. Kolleksjonen er et resultat av inspirasjon som Halvor finner på sine reiser, så vel som egne ønsker og behov. – Et drømmehjem eller drømmehytte får du ved å følge magefølelsen, understreker han.

Det runde spisebordet er han også glad i. Ingen sitter på enden, noe som er inkluderende og gjør at alle er like mye «med» rundt bordet. I Signature Collection by Halvor Bakke finnes dette runde bordet både i hvitoljet eik og svart og mattlakkert ask.

- Lekkert sengetøy og ny oppredd seng gir følelsen av hverdagsluksus som jeg elsker. Vi sover bort en tredjedel av livet, og det bekrefter hvor viktig det er med omgivelser som gir balsam for sjel og øye. Gjør derfor soverommet til husets lekreste rom og vis det frem med stolthet - også på hytta!

Halvor liker å blande nye møbler med innslag av elementer fra reiser eller ting han har arvet for å skape en autentisk følelse. Gamle objekter blandes inn i alt det nye. Gjerne noen antikviteter. 

Shop the look

Signature Collection by Halvor Bakke er resultatet av et nært og kreativt samarbeid mellom Halvor og Bohus. Vi er så glade for at møbelserien har slått så godt an, og gleder oss over at så mange satser på tidløs kvalitet og et klassisk interiør. Også på hytta!