Gå til hovedinnhold

Innrede bod på en praktisk måte

Selv om boden har en tendens til å fylles helt opp, kan du med enkle grep både frigjøre mer plass til oppbevaring og gjøre det langt enklere å finne det du trenger.

 

Få ting er mer irriterende enn å måtte lete etter noe du vet at du har lagt i boden, men som du ikke husker helt hvor du la. Dette slipper du hvis du organiserer og innreder boden med et godt system fra begynnelsen av.

Selv om boden har en tendens til å fylles helt opp, kan du med enkle grep både frigjøre mer plass til oppbevaring og gjøre det langt enklere å finne det du trenger.

Innred boden med organiserte og definerte soner

Lagrer du klær i boden, vil det lønne seg med et klesskap eller et klesstativ, slik at du slipper å ha esker med klær stående å ta opp kjærkommen plass. Klærne blir også tatt bedre vare på når de ligger eller henger i et skap.

Et skoskap er på samme måte den ultimate oppbevaringsløsningen for både vintersko og sommersko. Med sko stående i et eget skoskap blir det mye enklere å finne akkurat de skoene du skal ha når du trenger dem.

Skjerf, votter og luer, og andre ting du bare bruker i perioder, kan du enkelt plassere i en kurv eller for eksempel i en kommode. I en kommode er det også fint å oppbevare småting som for eksempel batterier og lys.

En bokhylle kan brukes til å oppbevare flere ting enn bare bøker. Derfor passer en bokhylle perfekt i boden. Du kan også frigjøre mer gulvplass i boden med en enkel og praktisk hattehylle. Vegghyller er en fin måte å sortere i høyden.

MONDO KLESSTATIV

SOMA KOMMODE

VILA LØPER

MADRID GARDEROBESKAP

Godt lys er viktig i boden

Å innrede en bod handler om mer enn kun organisering av ting. Med godt lys i boden blir det enda enklere å finne det du leter etter. Derfor bør du ha flere lys enn bare den ene taklampen som er der. En god idé er å henge opp en skinne med spotter i taket, slik at du kan vinkle spottene mot der du trenger mer lys, som for eksempel i et skap eller en hylle.

Hvorfor ikke gjøre det litt mer koselig i boden? Det er ikke så mye som skal til. En løper på gulvet for eksempel, gir boden et lunere uttrykk. Du får også et mykere og varmere underlag med et teppe, samtidig som du beskytter gulvet i boden.

Trenger du inspirasjon til å innrede boden, er du alltid velkommen innom din nærmeste Bohus for en hyggelig prat om hvordan du best mulig organiserer boden din hjemme eller på hytta.