Gå til hovedinnhold

Hvordan bruke fløyel hjemme? Vi har 4 tips!

Fløyel, velour, velvet, kjært barn har mange navn. Men uansett navn, stoffet fløyel har kommet for å bli i trendbildet. Vi har 4 enkle grep du kan gjøre for å få det fantastiske stoffet inn i ditt hjem.

Hjemme hos OnklP

Pål Tøien, bedre kjent under artistnavnet OnklP, ble kjent som rap-duoen Jaa9 & OnklP på tidlig 2000-tallet. De senere årene har han gjort stor suksess med OnklP & De fjerne slektningene. Nå bor han i en leilighet i på Tøyen i Oslo.

Kontraster gjør hjemmet spennende

Kontraster er ikke bare en vegg i en spenstig farge. Kontraster er myke og harde materialer, gamle gulv og nye lamper. Å jobbe med kontraster er en fin måte å skape en personlige stil. 

Gjør hjemmet klart for vår

Nå begynner solen å skinne gjennom vinduer og gir naturlig lys til hjemmet. Solen gjør også at støvet kommer til syne og vinduene ser plutselig skitne ut. Har du begynt med vårrengjøringen? Vi viser hvordan du gjør hjemmet klart for vår og sommer!

Bo: Trendy med runde speil

Med speilet kan du skape en følelse av et større rom og samtidig få mer lys, helt uten å bygge om. Gjør hjemmet spennende med runde speil.

 

 

Bo: tips. Hvordan style den grå sofaen

Den grå sofaen er en storfavoritt i det norske hjem, og det ikke uten grunn. Den passer til alt! Med litt tilbehør blir den både stilren og spennende. Vi gir deg våre tips. 

Hvordan style puter som en proff

Å bytte puter er kanskje det enkleste grepet du kan gjøre for å fornye interiøret. Lek med farger, størrelser og mønstre og finn puter som passer deg og din stil.

Bo elegant med flettede hagemøbler

Ikke bare er de superenkle å vedlikeholde, de flettede hagemøblene gir uterommet sommerfølelsen. Se våre fineste møbler i kunstflett!

Bli inspirert av trendfargen dusty rosa

Denne fantastiske fargen kommer i mange ulike nyanser og uansett hva du velger blir rosafargen superfin i hjemmet. 

Interiørtips til badet

Vi viser deg hvordan du kan gjøre badet nytt og friskt med naturmaterialet bambus og trendfargen rosa. 

Skap et innbydende uteområde med nye hagestoler og hagebord

Hagebord og hagestoler kan raskt gjøre et uteområde mer innbydende. La deg inspirere av våre tips for å innrede uteområdet med årets hagemøbler.

 

Bli inspirert av fargen olivengrønn

Grønnfargen har mange gode egenskaper, den livner opp samtidig som den gir ro til hjemmet. Se hvordan du kan bruke fargen!

Skap en grønn oase innendørs

Visste du at planter forbedrer inneklimaet? Øk trivselen og rens luften ved å lage en grønn oase hjemme i stuen!

Få det fint med sommerlige tekstiler

Nå er sommeren her og det er på tide å friske opp hjemmet. Få sommeren inn med nye, friske tekstiler! 

Skap et stilrent hjem med nordisk design

Lyse toner, rene linjer og naturlige materialer. Vi viser deg hvordan du får den nordiske stilen!