Gå til hovedinnhold

Hjemme hos OnklP

Pål Tøien, bedre kjent under artistnavnet OnklP, ble kjent som rap-duoen Jaa9 & OnklP på tidlig 2000-tallet. De senere årene har han gjort stor suksess med OnklP & De fjerne slektningene. Nå bor han i en leilighet i på Tøyen i Oslo.

Gjør hjemmet klart for vår

Nå begynner solen å skinne gjennom vinduer og gir naturlig lys til hjemmet. Solen gjør også at støvet kommer til syne og vinduene ser plutselig skitne ut. Har du begynt med vårrengjøringen? Vi viser hvordan du gjør hjemmet klart for vår og sommer!

Runde speil gir rommet et nytt inntrykk

Et speil kan brukes til så mye mer enn bare å se sitt eget speilbilde i. Med et rundt speil kan du skape følelsen av et større rom, få mer lys og skape kontraster i hjemmet.

 

 

Bo: tips. Hvordan style den grå sofaen

Den grå sofaen er en storfavoritt i det norske hjem, og det ikke uten grunn. Den passer til alt! Med litt tilbehør blir den både stilren og spennende. Vi gir deg våre tips. 

Hvordan style sofaen med puter som en proff

Å bytte puter er kanskje det enkleste grepet du kan gjøre for å fornye interiøret. Lek med farger, størrelser og mønstre og finn puter som passer deg og din stil.

Interiørtips til badet

Vi viser deg hvordan du kan gjøre badet nytt og friskt med naturmaterialet bambus og trendfargen rosa. 

Skap en grønn oase innendørs

Visste du at planter forbedrer inneklimaet? Øk trivselen og rens luften ved å lage en grønn oase hjemme i stuen!

Skap et stilrent hjem med nordisk design

Lyse toner, rene linjer og naturlige materialer. Vi viser deg hvordan du får den nordiske stilen!

Våre beste senger akkurat nå

Å finne riktig seng kan være en krevende affære. Her har vi samlet våre beste senger i akkurat nå i ulike prisklasser og størrelser, og har dessuten bedt vår egen madrass-ekspert om gode råd.

Topp 5 lenestoler for kveldens TV-begivenheter

Lenestolen er et sentralt møbel i stuen og nå som TV-høsten kommer fortere enn du aner, blir maksimal komfort helt essensielt. Se Bohus sine topp 5 lenestoler her

Slik innreder du hjemmet med marmor

Vi viser hvordan du bruker det eksklusive materialet i interiøret. 

Slik velger du riktig lampe

Vi viser hvordan du bruker lamper til å gjøre alle rom i huset både lyse og spennende!

Soverom inspirasjon

Hvem drømmer vel ikke om å legge seg på et lekkert innredet soverom tilpasset deg og din søvn? Her får du inspirasjon til å gjøre soverommet om til en lun oase som gir deg best mulig søvn.

Eventyrlig oppussing på Myken

Et værslitt fyrhus blir forvandlet til en fantastisk hytte. 

Bruk bilder på veggen for å gi rommet personlighet

Bilder på veggen gjør rommet mer personlig og gir deg mulighet til å påvirke hele romfølelsen. Her viser vi deg hvordan bilder skaper ulike atmosfærer.