Gå til hovedinnhold

Baderomsinspirasjon til ditt hjem

Tenk etter hvor mye tid du egentlig tilbringer på badet sammenlagt. Det er mest trolig mer enn nok tid til at badet burde være et sted du trives godt både morgen og kveld, enten du foretrekker en rask dusj eller et langt deilig og avslappende bad i badekaret.

Uansett bør badet være både innbydende og funksjonelt. Hos oss finner du mange små detaljer til badet, slik at du med enkle grep kan skape en trivelig atmosfære for både familien og venner som er på besøk. Her får du baderomsinspirasjonen du trenger.

Lyse og innbydende bad

Dersom du ønsker et lyst og innbydende bad, bør du gå for lyse og duse farger. Gjerne med innslag av beige, lyseblått og hvitt. På denne måten kan du få en sydlandsk stemning på badet og få følelsen av at du er på ferie. Denne følelsen blir ytterligere forsterket med innslag av lyst tre og detaljer i bambus. Hva med for eksempel en praktisk og lys knaggrekke for dør til å henge håndklær på, en lys såpedispenser og en lys toalettbørste? Du kan også komplettere med et lyst håndkle.

Kombinerer du dette med et dekorativt og praktisk bambusbrett til oppbevaring av baderomsartikler og for eksempel et bambus tannglass, vil du skape fine kontraster som er med på å fremheve de lyse og duse fargene i rommet.

Baderomsinspirasjon til mørke eller fargerike bad

Dersom du ønsker baderomsinspirasjon til et litt mer eksklusivt preg på badet ditt, kan et mørkere bad være løsningen. Med svarte eller mørkegrønne detaljer og for eksempel innslag av gull. Men sterke farger kan gi deg et sprekere bad med mer personlighet. Med farger som orange, rødt og gult får du et livlig baderom, som for eksempel med et havblått håndkle og en askegrå matte.

Det kan også være stilig med et blått gulvteppe og et orange håndkle.

Uavhengig av om du ønsker deg et lyst, mørkt eller fargerikt bad, vil en gresslignende plante eller for eksempel en Monsteraplante gi ekstra liv til baderommet.

For mer inspirasjon til badet ditt kan du ta turen innom din nærmeste Bohus for en hyggelig prat om hvordan du med enkle grep kan løfte helhetsinntrykket av badet ditt.