Gå til hovedinnhold

Baderomsinteriør – slik får du det perfekte bad

Badet er et av de viktigste rommene i hjemmet, og baderomsinteriøret kan løfte helhetsinntrykket flere hakk. Det kan være små detaljer som både er funksjonelle og dekorative, samtidig som de er med på å skape en lun og koselig atmosfære.

 

Det viktigste er at badet er funksjonelt, slik at du får gjort de tingene du trenger å gjøre hver dag. Men badet skal også være innbydende, et sted hvor du virkelig kan kose deg og slappe av i dusjen eller i badekaret etter en lang arbeidsdag eller for eksempel en treningsøkt.

Stort utvalg av baderomsinteriør

Hos oss finner du et stort utvalg av baderomsinteriør i forskjellige stilarter. Alt fra tannbørsteholder, til dusjhylle og toalettbørste. En dusjhylle er helt perfekt til å oppbevare sjampo, balsam og andre ting du bruker i dusjen. For eksempel kan hvert familiemedlem ha sin egen dusjhylle.

Hva med en praktisk badekarbro, eller en dekorativ bambusstige som du for eksempel kan henge håndklær på? Stilige skiferbrett til oppbevaring av håndsåpe eller for eksempel smykker gir et moderne og eksklusivt preg på badet.

Baderomsinteriør som skaper god stemning

En god og lun stemning er en viktig del av å finne riktig baderomsinteriør. En deilig baderomsmatte som er god og myk å tråkke på når du kommer ut av dusjen, før du tørker deg med et håndkle i egyptisk bomull. Myke og deilige håndklær vil også gjester sette stor pris på.

Pynt gjerne opp badet med en plante, for eksempel en smaragdpalme, som skaper liv på badet og en fin atmosfære. Det samme gjør et duftlys fra kolleksjonen til Halvor Bakke, og kanskje særlig når du ligger i badekaret og kobler helt av.

Leter du etter inspirasjon til badet hjemme hos deg, er du alltid velkommen innom din nærmeste Bohus for å la deg inspirere av vårt store utvalg innen baderomsinteriør.