Gå til hovedinnhold

Blått soverom som gir deg ro

Skap et beroligende soverom med møbler og interiør i blåtoner. Vi hjelper deg å innrede et blått soverom.

Et soverom er et rom hvor vi skal kunne slappe helt av etter en lang dag. Da er det viktig å innrede og legge til rette for at soverommet blir et sted for ro og god søvn. Farger påvirker hvordan vi opplever et rom og hvilke følelser det frembringer. Ved å ta et bevisst valg til hvilken farge du bruker på soverommet, vil du legge til rette for god nattesøvn. Blått er kanskje den fargen som frembringer akkurat disse følelsene best. Blått er en farge som virker beroligende for mange, og er naturlig nok blitt en stor favoritt på soverommet.

Et naturlig og blått soverom

Blått matcher himmelen og havet, og gir derfor et naturlig og organisk preg på rommet. Ønsker du et ekstra mørkt soverom når du slukker lyset for natten, vil en dyp og mørk blåfarge være passende. Et annet alternativ er å gå for en lys og dus blåtone, det gir soverommet et lyst og friskt uttrykk. Prøv deg frem med ulike tekstiler i blått. Kombiner gjerne forskjellige mønstre og tekstiler for en variert stil, til tross for at det er samme farge. Deretter kan du gå for mer blått i maling og større møbler som for eksempel kommoder.

Interiør til blått soverom

Når du skal innrede et blått soverom, skaper du en fredfull atmosfære med interiør som går ton i ton i blått. Det passer perfekt til de fleste soverom. Sengen er det største møbelet, så det er naturlig å starte med den når du skal innrede og style et blått soverom. På sengetøy kan du være mer kreativ og leke deg med ulike mønstre og fargekombinasjoner. Et lekkert sengesett i bomullsateng med blått og hvitt mønster vil gi soverommet et raffinert preg. Med et blått sengeteppe i velur kan du dempe mønsteret om du ønsker et renere uttrykk. For å ramme inn det hele vil en sengegavl i suite ocean blue og en blå sengebenk komplettere den blå sengen. Å bytte til blå lampeskjermer gir rommet en ekstra blå atmosfære ved å reflektere fargen bedre. Til slutt vil blå fløyelsgardiner gi god solskjerming og et mørkt soverom når du skal sove.

Med blått får du et stilig og naturlig soverom hvor du kan slappe helt av og sove godt. Kom innom din nærmeste Bohus og se på vårt store utvalg av blått interiør og blå møbler. Vi sees på Bohus.