Gå til hovedinnhold

Den perfekte farsdagsgave

Vet du ikke hva du skal finne på til far? Vi har tipsene til den perfekte farsdagsgaven!

Farsdagen faller alltid på den andre søndagen i november, og da er det hyggelig å gjøre litt ekstra stas på far – enten det er snakk om pappa, bestefar, bonuspappa eller en farsfigur.

Dessverre er det ikke alltid like enkelt å finne på en gave til far. Kanskje har han ingen ønsker, eller er en av dem som har alt. Et godt tips er å kjøpe noe du vet han kommer til å bruke, og ikke noe som bare lagres bort med en gang. Da blir det fort glemt. Et annet tips er å kjøpe noe dere kan bruke sammen.

Under har vi listet opp noen forslag til den perfekte farsdagsgaven.

Praktisk campingstol

Er far glad i å være utendørs? Da kan en praktisk campingstol være akkurat det han ikke visste han trengte – perfekt til fisketuren eller teltturen. Han trenger heller ikke å være et utpreget friluftsmenneske for å sette pris på en komfortabel campingstol. Den kan like gjerne brukes på stranda, på tur i skogen eller for å nyte en god bok i parken. Kanskje dere kan dra et sted sammen?

Velger du en campingstol med høy rygg og nakkepute vet du at far vil sitte godt uansett hvor han er. Når den i tillegg er enkel å slå sammen, passer den vel så godt på en liten balkong med begrenset plass.

Nytt til hjemmet

Trenger han å friske opp interiøret sitt? Da kan du vurdere en poster som farsdagsgave. En splitter ny poster kan skape liv på veggen, enten det er i stuen, soverommet eller et helt annet rom. Bohus har et stort utvalg av postere, så du finner helt sikkert en han vil like.

Et annet sikkert tips til farsdagen er en kul og røff bordlykt, til bruk både inne og ute. Velg gjerne en klassisk lykt i sort, da den vil passe inn hos alle, uansett stil. En variant med TenderFlame avgir ingen lukt og er så og si sotfri. Den varer dessuten evig, har livstidsgaranti, og garanterer ekstra god stemning på mørke kvelder.

Den aller beste farsdagsgaven

Tid sammen med deg er uten tvil den beste farsdagsgaven du kan gi, og vil glede et hvilket som helst pappa-hjerte. Kjøp derfor noe dere kan bruke sammen, som for eksempel et toastjern til bål.

Den kan legges på grillristen i bålpanna eller direkte på bål, og har et langt skaft som gjør det både trygt og enkelt å toaste noe digg over varmen. Med noe godt å drikke i hyggelig selskap, er det duket for fine minner dere begge vil sette pris på i mange år fremover.

Uansett hva far interesserer seg for, har Bohus et stort utvalg av praktiske, fine og inspirerende gaver til farsdagen. Kom innom og se selv!