Gå til hovedinnhold

Hjørnesovesofa

Innred et rom med en hjørnesovesofa og få et ekstra soverom.

En hjørnesovesofa passer like godt på studenthybelen som i TV-stua i et stort hus. Hjørnesovesofaen er et praktisk møbel som hjelper deg å utnytte plassen i hjemmet ditt ved å kombinere to møbler i ett. En hjørnesovesofa er en fullverdig hjørnesofa og gir komfort og stil som en hvilken som helst annen hjørnesofa. Dog hjelper det ikke at en hjørnesovesofa er god å sitte i om den ikke er god å sove på. Heldigvis er moderne sovesofaer like komfortable som vanlige sofaer, samtidig som sengedelen gir utmerket sovekomfort. Og akkurat det er det som gjør en hjørnesovesofa til en god investering – du får både sofa og seng til plassen og prisen av en.

Gjesterom i stuen med hjørnesovesofa

Det er ikke alltid plass eller behov for et gjesterom i ethvert hjem. Gjesterom står som oftest ubrukt når det ikke er gjester på besøk og kan fint dekke andre behov i hjemmet. Som for eksempel lekerom, hjemmekontor eller TV-stue. Med en hjørnesovesofa kan ethvert rom bli til et gjesterom. Enten det er stua, TV-rommet eller hjemmekontoret vil sovesofaen raskt kunne trekkes ut og bli til en seng. Ganske så hendig når du får overnattingsbesøk.

Utnytt plassen på studenthybelen

På en studenthybel teller hver kvadratcentimeter. Når du bor på liten plass er fleksible møbler som kan brukes til mer enn en ting gull verdt. Du har sjeldent plass til både en sofa og en seng og må ofte velge bort sofaen til fordel for en seng. Med en hjørnesovesofa slipper du det. Du får begge deler i et møbel. Det er også befriende å kunne pakke bort sengen på dagtid og i stedet ha en behagelig sofa til disposisjon. Da slipper du at gjester ufrivillig blir sittende i sengen og snoke i sengetøyet ditt.

Design din egen hjørnesovesofa

Hjørnesovesofaen er et stort møbel som får mye oppmerksomhet i rommet det står i. Derfor er det ikke bare sitte- og sovekomfort som teller når vi velger ut en sovesofa til hjemmet. Design og tekstilvalg er vel så viktig. Derfor får du hjørnesovesofaer i ulike størrelser, farger og materialer hos Bohus. Mange av modellene kan du selv designe og tilpasse ved å velge stofftype til hjørnesovesofa. Slik får du akkurat den hjørnesovesofaen som passer din stil og ditt hjem.

Hos Bohus finner du et stort utvalg hjørnesovesofaer. Kom innom din nærmeste Bohus og prøv deg frem til den hjørnesovesofaen som passer deg og ditt hjem.

Shop the Look