Gå til hovedinnhold

Få orden med riktig hyllesystem

Enten du trenger lagringsplass i boden, gangen, på soverommet eller i stua, vil et hyllesystem gi rikelig med plass til oppbevaring av ting og tang. Her hjelper vi deg å finne det hyllesystemet som dekker akkurat ditt behov.

Et hyllesystem er et allsidig møbel som kan brukes både som lagringsplass, bokhylle, eller et sted å vise frem dekor og bilder. Hyllesystemet kan utvides etter behov og er et møbel som vokser med deg og dine behov. Det gjør at et stilrent og tidløst hyllesystem vil være en investering som kan følge deg fra bolig til bolig.

Modulbasert hyllesystem

Et modulbasert hyllesystem er en god løsning for deg som ønsker å tilpasse hyllesystemet slik at det passer perfekt inn i hjemmet ditt. Et fleksibelt hyllesystem som for eksempel det danskproduserte Mistral Kubus passer inn i de fleste rom. Med et tidløst og levende design, gir hyllesystemet rom til det du skal lagre og kan tilpasses og utvides etter behov.

Vegghengt hyllesystem

Ønsker du et mindre hyllesystem som tar liten plass, kan en Belfast reol være tingen for deg. Den er nett og består av naturoljet tre og svart stålramme. Reolen kan stå for seg selv, eller så kan du kombinere dem på mange kreative måter. Heng hyllene i høyden og bortover veggen, for et moderne hyllesystem som tar liten plass i rommet. Et vegghengt hyllesystem er en god løsning for deg som ønsker et sted å vise frem dekor, bilder, noen bøker og annet nips. Hyllesystemet blir en del av interiøret og et iøynefallende objekt.

Hyllesystem med dører

Bruker du hyllesystemet til å oppbevare ting og tang, er det kjekt med et hyllesystem hvor du kan sette dører på noen av hyllene. Slik får du små skap du kan gjemme bort ting som fort ser rotete ut. Anette er et perfekt hyllesystem om du ønsker en kombinasjon av hyller og skap. Reolene er laget i et tidløst design som passer inn i ethvert hjem, uansett stil. Anette kan brukes til å gjøre om et rom til et bibliotek, på barnerommet eller som en reolvegg til lagring av bøker, servise, vaser og pyntegjenstander i stuen. Med andre ord – et allsidig hyllesystem.

Hos Bohus har vi et stort utvalg av hyllesystemer som passer til ethvert behov og hjem. Kom innom din nærmeste Bohus og ta en titt.