Gå til hovedinnhold

Slik har Halvor Bakke innredet hytta på Turufjell

Høsten 2021 tok interiørdesigner, Halvor Bakke, over den nye hytta si på Turufjell i Flå. La deg inspirere av hvordan Halvor har stylet hytta med møbler og interiør fra Bohus.

Fargevalget bærer preg av omgivelsene med dempende jordtoner og innslag av grønt. Den grønne ytterdøra, som kan åpnes på to måter, står i kontrast til den sorte hytta. Her ønsker Halvor oss velkommen! 

Uteplassen er lun og koselig, innredet med ulike soner, tak og en stemningsfull peis. Her kan Halvor nyte lange dager og sene kvelder både sommer og vinter, med utemøblene fra Signature Collection Garden by Halvor Bakke. Kolleksjonen er fleksibel og gir deg mulighet til å tilpasse møblene og leke med ulike uttrykk. 

Uteplassen kan nytes under tak, rundt store deler av hytta, for å få maksimalt ut av uteområdet. Halvor har valg Garden hagebord og hagestoler og innredet med stemningsfulle lykter og lys. 

I stua har Halvor sin egendesignet sofa fra Signature Collection by Halvor Bakke. Signature 210 er en modulsofa hvor du kan bygge og sette sammen de elementene du ønsker, som gjør det enkelt å utnytte den plassen du har. Du har enorme valgmuligheter og flere tekstilmaterialer å velge mellom. På hytta har Halvor valgt 169 onyx, en mørkere farge som står i kontrast til de lyse veggene.

Den lekre skinnstolen er et jubileumsmøbel, i likhet med sofaen, som representerer 10 år med Signature Collection by Halvor Bakke, i samarbeid med Bohus. Stolen er lett å plassere, kan fås i ulike tekstiltrekk og har blitt en bestselger hos Bohus. 

Spisestuen er plassert i hjørnet med veranda på begge sider, slik at utsikten kan nytes til det fulle. Det runde spisebordet med åpen benløsning, inviterer til gode samtaler, hvor alle er like inkludert. Over spisebordet kroner syv Rocks takpendler i ulike størrelser – et smykke som sammen med peisen understreker takhøyden på fem meter.

Sammen med taket, dører og vinduer har kjøkkenet fått en dempet sort farge, som for noen kan være et utradisjonelt valg, men som gir en lunhet og personlighet til hytta. Glasskapet lar det flotte servise skinne og gir en spennende detalj til kjøkkenet. Kjøkkenøya gjør kjøkkenet til en sosial plass og gir ekstra benkeplass.

Mellom kjøkkenet og spisestuen har Halvor innredet med et praktisk og fleksibelt konsollbord. Dette har han dekorert med bøker og personlige elementer fra sine mange reiser.