Gå til hovedinnhold

Hyttekos denne høsten

Enten du har hytte på fjellet eller ved sjøen, er det deilig å være på hytta om høsten med vakre høstfarger i naturen og klar og frisk høstluft. Ekstra deilig blir det når kvelden kommer og man kan nyte hyttekos ved peisen langt vekk fra byens kjas og mas.

Pledd og puter hører med til hyttekosen når gradestokken kryper nedover om høsten. Et godt tips er å kombinere forskjellige materialer, farger og mønstre for å skape et personlig preg. Bruk gjerne myke og varme materialer, som i tillegg til å være varme og gode også tar seg bra ut rent estetisk.

Godt og varmt på kalde høstkvelder

Hos oss finner du et godt utvalg pledd og pynteputer, slik at du kan kombinere de materialene du selv ønsker for å gjøre det koseligst mulig på hytta. Pynteputer er ikke bare til pynt, men også gode å bruke som støtte i ryggen.

Et godt og mykt gulvteppe er med på å skape en lun stemning, samtidig som det er isolerende på kjølige hyttegulv.

Levende lys gir ekstra hyttekos

Levende lys skaper alltid god stemning, og kanskje særlig på hytta. Ikke bare sparer du strøm når du tenner levende lys, men du sørger også for den lille ekstra hyttekosen for familie og eventuelle gjester. Kombiner gjerne kubbelys i ulike høyder for estetikkens skyld. Du kan også bruke vanlige kronelys i tillegg til kubbelysene.

En Tenderflame bordlykt passer også helt perfekt på hytta. Den dansende flammen brenner i åtte timer og er helt sot- og luktfri. Hvorfor ikke investere i en komfortabel Recliner på hytta? Der kan du sitte å nyte et varmt krus med kakao, eller kanskje en god kopp te sammen med litt deilig sjokolade etter en lang og frisk fottur i terrenget.

Du er alltid velkommen innom din nærmeste Bohus for å la deg inspirere til hvordan du kan skape mest mulig hyttekos i høstmørket.