Gå til hovedinnhold

Hytteseng - sov godt på hytta

Komfort er minst like viktig på hytta som hjemme – og hyttesenga skal gi deg en god natts søvn. Vi viser deg hvordan du kan oppgradere søvnkomforten på hytta!

Du reiser på hytta for å få en liten ferie, et lite avbrekk fra hverdagen. Enten du liker å være aktiv på ski og alpint eller helst vil hvile og slappe av, er det viktig at hyttesenga gir optimal støtte og komfort. Det er jo på ferie vi ønsker å lade batteriene, og den effekten uteblir hvis du kommer hjem med en stiv kropp etter å ha sovet dårlig gjennom flere netter.

Uansett hvor stor hytta er og hvor mange soveplasser du ønsker, finnes det alltid muligheter for endring og oppgradering.

Unn deg noe nytt til hyttesenga

Hender det at du kjøper deg noe nytt til senga hjemme, og tar med deg det gamle til hytta? Da er det kanskje store sjanser for at det faktisk er klart for utskiftning. Hvorfor ikke unne deg noe nytt til hyttesenga?

For det å sove godt handler ikke bare om hvilken seng du velger, men også om kosen. Det skal være like behagelig å kunne lese og drikke morgenkaffen på senga, som selve nattesøvnen. Og siden det er viktig med god komfort uansett hvor du sover, vil en oppgradering til riktig dyne og hodepute også påvirke komforten.

I tillegg til å kunne synke ned i hyttesenga blant myke dyner og puter, kan du kle senga med deilig sengetøy og laken, og gi den et snev av luksus med en sengegavl. For å virkelig skape en god atmosfære kan du pynte senga med sengeteppe og pynteputer når den ikke er i bruk. Gjør du deg litt ekstra flid med å re opp sengen, får du også hotellfølelsen på hytta.

En hytteseng som gir luksusfølelsen

Er du så heldig å ha mye plass, kan du velge stor og komfortabel seng. Er du på jakt etter en dobbeltseng, anbefaler vi en kontinentalseng. Med to madrasser liggende oppå hverandre, får du optimal støtte da madrassene tilpasser seg kroppen din.

Her er dessuten design og komfort i fokus, så med en kontinentalseng får du virkelig luksus på hytta. Du vil i tillegg slippe problemer med ekstra rom mellom madrassene – for med overmadrassen får du en jevn overflate over hele sengen.

Les om flere fordeler med kontinentalseng her

Hyttesenger til gjestene

Kanskje har du ett stort soverom der du kan få plass til den flotte kontinentalsengen, men flere små soverom der du ønsker å optimalisere plassen slik at flest mulig kan sove over. Da er køyesengen et godt valg! Med en køyeseng på hytta utnytter du plassen i høyden, samtidig som den gir morsomme lekemuligheter for barna. Vi tilbyr både køyesenger med plass til tre og to personer, da vi også har familiekøyer med en dobbeltseng med plass til to personer nederst.

En sovesofa er et ideelt møbel for deg som ønsker å utnytte plassen på hytta maksimalt. Sovesofaen kan plasseres i stuen eller et annet oppholdsrom, og brukes som en vanlig sofa på dagtid og ekstra soveplass til overnattingsbesøket. Våre sovesofaer er både pene og komfortable – det beste av to verdener og et perfekt alternativ til hytteseng.

Ta turen innom Bohus og se vårt utvalg av senger til hytta – og hjemme.