Gå til hovedinnhold

Hyttesofa til din stil

Ingenting er som å sette seg ned i en sofa på hytta med en varm kopp kakao etter en lang tur til fots eller på ski. Hyttesofaen er også det naturlige samlingspunktet når det er duket for monopol eller quiz med fyr i peisen ut i de sene kveldstimer.

Hos oss finner du et stort utvalg sofaer som passer godt på hytta. Har du plass nok, bør du gå for en hjørnesofa eller en sofagruppe. Slik får du plass til alle når familien er samlet på hytta eller du har besøk av venner.

Praktiske og komfortable hyttesofaer

Det er alltid hyggelig med besøk på hytta, og for å få ekstra plass til gjester kan det være lurt med en sovesofa. Den fungerer som en vanlig sofa, men gjøres enkelt om til en behagelig ekstraseng ved behov.

Velger du en Discovery sovesofa får du et sovesofasystem med mange muligheter i form av en stor og komfortabel 3-seters sofa med sjeselong. På flere av våre hyttesofaer kan du enkelt tilpasse stoff og ben, slik at du får en hyttesofa som kler resten av interiøret i hytta.

Hyttesofaen skal være innbydende

Hyttesofaen skal også være et sted for hygge. Det skal være like godt å sette seg ned i sofaen når du er på hytta som når du er hjemme. Du bør derfor heller velge en sofa med god komfort fremfor en stilren og minimalistisk sofa.

Et deilig og varmt pledd er et must i hyttesofaen. Det hører med når du skal nyte en god kopp te. Det samme gjelder pynteputer, som i tillegg til å være dekorative også gir god støtte i korsryggen når du sitter i sofaen. Vi har et stort utvalg av pynteputer i forskjellige stilarter, slik at du enkelt finner putene som passer perfekt i sofaen din på hytta.

Du er alltid velkommen innom din nærmeste Bohus for inspirasjon til hvilken hyttesofa som passer best inn hos deg.