Gå til hovedinnhold

Julegavetips

Trenger du inspirasjon til årets julegaver? Her finner du julegavetips til familie og venner.

Du er langt fra den eneste som synes det er vanskelig å finne på julegaver, spesielt hvis mottakeren ikke har noen ønsker. For hva i all verden skal du finne på til mor, far, kjæresten, besteforeldre eller venninnen? Vi har samlet julegavetips til alle du kan tenke deg.

Julegavetips til henne

Ønsker du å finne den perfekte julegaven til en av kvinnene i livet ditt? En personlig og gjennomtenkt gave under juletreet i år vil settes ekstra stor pris på, og interiørgaver slår sjelden feil. Hvis du er litt ekstra observant når du er hjemme hos henne, kommer du kanskje på noe hun trenger? Her finner du våre julegavetips til henne.

Julegavetips til han

Det å finne den perfekte julegaven til han er ofte alt annet enn enkelt. Det kan hjelpe litt om han har noen spesielle interesser du kan ta utgangspunkt i, eller om du vet om noe han har bruk for. Om du fortsatt skulle være i tvil, har vi samlet en rekke ideer til hva du kan gi til en kjæreste, bror eller mann. Bli inspirert av våre julegavetips til han.

 

Julegavetips til besteforeldre

Besteforeldre er gjerne blant dem som har alt de trenger, så hva skal du da gi? Ved å tenke både praktisk og kreativt kan du virkelig overraske med årets julegaver til besteforeldrene. Ellers er det alltid hyggelig å fornye litt i hjemmet, selv om man kanskje ikke tenker over det selv. Her har vi samlet ulike julegavetips til besteforeldrene dine som de garantert vil bli glade for.

Julegavetips til pappa

Trenger du julegavetips til pappa? Hva med en gave som varmer eller noe som passer perfekt når dere vil tilbringe litt tid sammen, som å ta et glass vin fra en karaffel eller sitte rundt bålet med et toastjern? Vi har samlet et utvalg presanger som en far vil sette pris på her.

Julegavetips til mamma

Mamma fortjener kanskje litt ekstra komfort og luksus i hverdagen? Da kan vi foreslå alt fra deilige sengesett og myke håndklær til levende lys i ulike former. For flere julegaver som er perfekte til moren din, uansett alder – sjekk ut julegavetipsene til mamma her.

Julegavetips til venninner

Hvis du ikke vet hva du skal gi til venninnen din, kan våre tips kanskje gjøre det litt enklere å kjøpe noe hun kommer til å sette pris på. Enten hun er glad i å lage mat, tilbringe lange og mørke kvelder i sofaen eller er interessert i interiør og design, så har vi utvalget. Finn inspirasjon til venninnens julegave her.

Uansett hva du ender med å legge under juletreet til de du er glad i, er det alltid tanken bak som teller mest. Da blir det også mye hyggeligere å kjøpe inn julegavene.

Shop the look