Gå til hovedinnhold

Julegavetips til besteforeldre

Besteforeldre fortjener alltid noe spesielt til jul, og de setter stor pris på det de får av sine barnebarn i julegave uansett hva det måtte være. Det er tross alt tanken bak som teller. Her får du julegavetips til besteforeldre!

Et godt tips er å fylle en koselig kurv med masse godt, slik at de kan kose seg litt ekstra. Legg ved te, sjokolade og annet snacks som du vet at de liker.

Om besteforeldrene dine er glade i å lage mat, eller bake, kan kjøkkenutstyr også være en fin gave, som for eksempel en ny stekepanne, en ny morter, en presskanne til kaffe eller en fin skjærefjøl som både dekorerer kjøkkenet og er enkel å bruke.

Julegavetips til besteforeldre som liker komfort

Jo eldre man blir, desto mer opptatt av komfort blir man. Hva med å sikre at de får en god natts søvn hver dag? En god pute og en deilig og varm dyne er derfor midt i blinken. Eller kanskje et fint sengetøy som gir ro på soverommet?

Leselys er også et godt julegavetips til besteforeldre. Er besteforeldrene dine glade i å lese bøker og aviser? Et godt leselys er bra i alle aldre, men ekstra viktig når man blir eldre – både gulvlamper ved godstolen og vegglamper over sengen.

Et annet tips er å gi dem en behagelig sittestilling foran tven, og gi en nakkestøtte som julegave. Nakkestøtten kan enkelt festes på sofaen mellom skrog og ryggpute. Eller hva med en behagelig puff som de kan hvile bena på?

Et deilig og varmt pledd blir heller aldri feil som julegave. Pledd hører med til sofakosen både for varmen og hyggen sin del.

Lurer du fortsatt på hva du skal gi besteforeldrene dine i julegave, kan du ta turen innom din nærmeste Bohus for mer inspirasjon. Kanskje finner du noe helt annet som passer?