Gå til hovedinnhold

Julegavetips til henne

Er du usikker på hva du skal gi en kvinne i ditt liv? Enten du er på utkikk etter en gave til kjæresten, mamma, søster, bestemor, datter eller venninnen – her har vi samlet våre beste julegavetips til henne.

Personlige gaver er desidert de beste gavene, så forsøk gjerne å finne presanger som gjør at det ikke er noen tvil om at den er plukket ut med henne i tankene.

Gaver som gjenspeiler interiørstilen hennes, eller som kan gjøre hjemmet koseligere og mer harmonisk, er alltid en sikker vinner. Dermed kan det være lurt å være litt observant når du er på besøk. Er det noe som mangler eller som kan passe fint til elementer som allerede er der? Les videre for konkrete julegavetips til henne.

6 julegavetips til henne

1. Puter og pledd
Liker hun å kose seg i sofaen, enten foran TV-en eller i hyggelig lag sammen med deg? Da kan du jo bidra til en ekstra koselig og lun stemning med nye pynteputer og et deilig og varmt pledd. Det er dessuten gaver som varer lenge.

2. Vaser og potter
Hvis hun er interessert i planter og vekster, kan ulike vaser og potter settes stor pris på. For å gjøre julegaven hennes komplett kan du også gi en ekte eller kunstig plante, tørkede strå eller en fargerik blomsterbukett ved siden av.

3. Duftlys og duftpinner
Er hun glad i at hjemmet dufter godt? Duftlys og duftpinner sprer ikke bare god lukt og skaper en god atmosfære i alle rom, men er også dekorative. Duftene kan dessuten byttes ut etter sesong og humør – så la henne gjerne få muligheten til å velge ved å gi henne et par ulike varianter.

4. Pynt til bordet
Hvis hun er en som liker å ha besøk, kan elementer som ofte brukes som bordpynt være en god idé. Kanskje hun har uttrykt ønsker om et nytt servise, eller samler hun allerede på et som du kan gi deler til? Andre tips er myke linservietter eller et lekkert brett til å samle lysestaker og kubbelys på – både dekorativt og praktisk.

5. Stemningsfulle lys
Tenner hun mye levende lys? Da er et julegavetips å kjøpe lange stearinlys, kubbelys eller telys, gjerne med lekre telysholdere. Da gir du noe du vet at hun kommer til å bruke. Et annet alternativ er batteridrevne lys eller ledlys. De ser ekte ut, men gjør at hun slipper sot, stearinsøl og å passe på lysene.

6. Posters og bilder til veggen
Dersom hun er glad i kunst og bilder, kan kule posters og plakater være en gave hun kan glede seg over. Kjøp gjerne noe som harmonerer med fargene hun allerede har i hjemmet, slik at du vet det passer inn. Eller om du vet hva slags motiv hun liker kan du jo overraske med spennende bilder i canvas eller glass.

Synes du det fremdeles er vanskelig å finne den rette julegaven til henne? Da bør du ta turen innom din nærmeste Bohus. Der finner du enda flere julegavetips til henne, og til resten av de som står på gavelisten din.