Gå til hovedinnhold

Julegavetips til mamma

Gled moren din med julegaver som viser at du setter stor pris på henne. Her får du våre beste julegavetips til mamma.

Ønsker moren din seg kun snille barn til jul? Ja, da er jo den gaven i boks. Eller? I tillegg til å være ekstra snill i året som kommer, er det alltid hyggelig å overøse mor med en gave eller to. Det har hun garantert fortjent.

Julegaver som gleder mamma

Enhver mor fortjener å sove ekstra godt. Gi et deilig sengesett til mamma, så blir det en drøm å legge seg. Håndklær til badet er også en fin gave. Gi gjerne håndklær i god kvalitet for litt ekstra komfort. En lekker kubbelysestake er en sikker vinner til en mor som liker å gjøre det koselig hjemme med levende lys. Uteplassen fortjener også å gjøres ekstra komfortabel og hyggelig. En solseng hvor mor kan slappe av og slikke sol når sommeren kommer, vil passe godt for en sommerglad mor. Med en lykt med plastlys, får uteplassen den gode atmosfæren som levende lys gir, uten bekymringer for levende ild. Alle spiser taco, og et tacosett er en gave som mamma kommer til å få mye bruk for. Det er den perfekte unnskyldningen for å få mamma til å invitere på tacokveld igjen og igjen. Det kommer dere begge til å sette stor pris på.

Personlige julegavetips til mamma

Det er få julegavetips til mamma som vil glede mer enn en personlig gave. Det kan være noe du har lagd selv. Som for eksempel et flott familiebilde du har tatt. De fleste bilder blir som oftest værende på mobilen eller datamaskinen. Derfor er det ekstra hyggelig å få et fysisk bilde. Finn en passende ramme og ram inn familiebildet. Det er personlig og noe mor vil sette stor pris på. Er du i det kreative hjørnet kan du lage et fotoalbum også. Det er ekstra stas.

Det er kanskje en klisjé, men det er faktisk tanken som teller. Særlig gjelder det når du skal gi gave til moren din. Det viktigste er at du viser hvor mye du setter pris på henne. Skjem henne bort, men ikke glem å skrive et personlig kort hvor du forteller hvor glad du er i henne. Ofte er det kortet som blir satt mest pris på.

Kom innom din nærmeste Bohus, vi hjelper deg å finne julegaver til mamma.