Gå til hovedinnhold

Julegavetips til pappa

Trenger du julegavetips til en pappa som ikke ønsker seg noen ting? Vi hjelper deg med å velge julegave til pappaen din.

Å finne julegaver til alle er ikke bare bare, og pappa er kanskje en av de vanskeligste å finne julegave til. Du vil gjerne gi noe som gleder og som faren din har bruk for. Da kan det være greit å ta utgangspunkt i interessene til faren din og finne en gave som han kan bruke til det.

Opplevelser er også en sikker vinner. Finn gjerne noe dere kan gjøre samme, så blir gaven ekstra spesiell. Vær heller ikke redd for å gi noe uventet. Noe som faren din ikke visste han ønsket seg før han får gaven. Det viser at du kjenner pappaen din og gaven blir ekstra personlig.

Julegaver som varmer

Er faren din en friluftsglad type som liker seg best under åpen himmel, kan en bålpanne skape koselige og varme stunder i hagen eller på hytta. Til en bålpanne finnes det også mye tilbehør som kan gjøre gaven ekstra flott. For eksempel et toastjern man kan bruke på bålet. Er faren din av typen som syns bål kan bli litt mye stress, kan du gi en utepeis i stedet. En bålpanne eller utepeis er et perfekt sted å samle venner og familie rundt. Kanskje finner pappa frem gitaren også?

Har du en far som liker å lage mat, eller som er selverklært grillmester? Ja, da kan et utekjøkken være tingen. Sammen med grillen blir utekjøkkenet et fullkomment kjøkken hvor pappa kan briljere med sine kokkekunster i hagen. Det får du nok også nyte godt av selv når han inviterer på familiemiddag.

Julegavetips til en pappa som har alt

De fleste pappaer sier at de har alt de trenger, og det stemmer vel også. Likevel betyr ikke det at de ikke setter pris på å bli skjemt bort en gang i blant. Opplevelser er noe ingen har for mye av. Hva med å invitere deg selv på vinkveld med pappa? Sørg for at han har alt for å få det beste ut av vinen. En vinkaraffel vil lufte vinen så de gode smakene blir mer fremtredende. En drikkekjøler vil også se til at vinen holder seg i riktig temperatur, om den skal være kald vel og merke. Hvis han er av typen som heller vil ta seg en fest, så kan du gi snapsglass som sikkert setter fart på stemningen.

Trenger du flere julegavetips til pappa? Kom innom din nærmeste Bohus, vi hjelper deg å finne julegaven som passer til faren din.