Gå til hovedinnhold

Få det koselig med lammeskinn på uteplassen

Uansett om du sitter rundt bålpanna eller i godstolen, er det lite som er så koselig som et skikkelig lammeskinn. Unn deg selv litt ekstra varme og kos med et lammeskinn.

Lammeskinn er et naturprodukt som har lange tradisjoner i Norge. Det er naturlig mykt og varmende. Lammeskinn kommer i flere naturlige farger, som passer like godt inn i et tradisjonelt hjem, som på en moderne og stilren hytte. Lammeskinn er også et kjærkomment tilskudd til uteplassen hjemme eller på hytta.

Lammeskinn i variasjoner

Skal du innrede en uteplass og skape en lun og god atmosfære, vil lammeskinn i ulike farger og variasjoner løfte det hele til et nytt nivå. Lammeskinn er gode å sitte på. Legg det over en stol eller på en benk sammen med matchende puter. Det gjør at sitteplassen blir ekstra myk og varm. Kombiner skinnfeller og puter i lammeskinn for et helhetlig uttrykk på uteplassen. En sittesekk i lammeskinn er også god og myk å slenge seg nedpå etter en lang dag.

Vedlikehold av lammeskinn

Lammeskinn er et naturprodukt og har godt av litt stell i ny og ne. Det gjør at skinnet holder lenger og ser bedre ut. Først og fremst lønner det seg å riste skinnet jevnlig og børste med en myk børste for dyr, da bevarer lammeskinnet sine naturlige kvaliteter. Flekker fjernes best ved ullvask blandet med vann. Lammeskinnet kan vaskes på 30 grader i maskinen med ullvask. Bruk kun flytende vaskemiddel. Rist lammeskinnet lett etter vask og tørk det hengende. Unngå direkte sollys når du tørker lammeskinnet, det kan bleke fargen og gi skjolder. Trenger du å rense skinnet, er kjemisk rens anbefalt. Har du et mørkt lammeskinn, bør det holdes mest mulig unna sola. Sollys bleker skinnet og fargeforskjeller kan oppstå. For å hindre misfarging, bør mørke skinn heller ikke plasseres direkte oppå lyse møbler eller tepper.

Hos Bohus finner du et rikt utvalg lammeskinn til hjemmet og uteplassen. Alle våre lammeskinn er kvalitetsskinn, som kommer fra gårder som ivaretar dyrenes velferd og de er mulesingfrie. Ta turen innom din nærmeste Bohus og finn et lammeskinn til uteplassen din.