Gå til hovedinnhold

Den perfekte morsdagsgave

Vis at du er glad i mamma med den perfekte morsdagsgaven!

Hvert år hedrer vi mødre den andre søndagen i februar. Enten du har en mor, mormor, bestemor, svigermor, bonusmor eller en venninne som er mor, fortjener hun ganske sikkert en oppmerksomhet. Et smart gavetips er å kjøpe noe du vet at hun får bruk for. Du kan også kjøpe noe du selv kan bruke sammen med henne, så skaper dere gode minner samtidig.

Benytt anledningen til å vise en mor i livet ditt at du setter pris på henne med den perfekte morsdagsgaven. Her har vi plukket ut noen favoritter.

Luksuriøst sengetøy

Skjem bort mor med en god dose hverdagsluksus og gi henne den herlige hotellfølelsen. Det er alltid deilig legge seg i rent og mykt sengetøy, og det blir nesten ikke mykere enn sengetøy i egyptisk bomull. Sengetøy i god kvalitet holder seg i tillegg like pent vask etter vask, og er en morsdagsgave hun vil ha glede av i mange år.

Stemningsfulle lys

Det er lite som setter en like koselig og lun stemning som levende lys, enten det er for å lyse opp mørke kvelder eller for å pynte middagsbordet. Lys i ulike varianter er derfor en fin morsdagsgave hun får bruk for.

Velg for eksempel mellom velduftende duftlys, kubbelys eller kronelys. Kjøp gjerne flere i pene farger og behagelige dufter du vet hun liker. Ønsker du å gjøre noe ekstra ut av gaven, kan du kjøpe lyslykter eller lysfat i tillegg, så har hun et sted å sette lysene.

Peis til uteplassen

Dersom mor har en hageflekk kan du kjøpe en lekker og moderne utepeis. Ikke bare er det utrolig koselig å dele hyggelige samtaler rundt peisen, men det vil også forlenge sommerkveldene. Det gir henne muligheten til å nyte en god bok utendørs selv på kaldere kvelder. Husk bare at peisen avgir varme og derfor må plasseres på steinheller eller lignende underlag.

Fine interiørartikler

Kanskje mor liker å bytte ut interiøret etter trender og sesonger, eller bare har behov for å fornye litt? Da er ting og tang til hjemmet alltid fint å få, men det er en fordel å vite hva hun liker. Interiørartikler i nøytrale farger er uansett en sikker vinner, da det passer inn i de fleste hjem og stiler.

Overrask med noen nye bordbrikker hun kan dekke middagsbordet med eller en ny, dekorativ pyntepute til sofaen. Eller kanskje hun vil like et nydelig innrammet akvarellbilde?

Gavekurv som morsdagsgave

Hva med å kombinere flere småting, og sette sammen en gavekurv som morsdagsgave? Her er det bare å bruke fantasien, men velg gjerne nyttige forbruksvarer. Gode eksempler er et par pakker servietter, kubbelys, kanskje noen nye gjestehåndklær og en deilig håndsåpe.

Du bestemmer selv hvor mye eller lite du vil fylle kurven med. Topp den gjerne med favorittblomstene og noe godt å spise eller drikke – og du har den perfekte morsdagsgaven.

For flere tips og mer inspirasjon bør du ta turen innom nærmeste Bohus. Her finner du garantert en gave til morsdagen!