Gå til hovedinnhold

Oppbevaring barnerom

Gjør ryddingen til en lek med smart oppbevaring til barnerommet.

Som foreldre kjenner vi litt for godt til rot. Hvor enn du er i huset har poden lagt igjen noen legobiter, en bok eller slengt av seg et klesplagg. Det er en evig runddans med rydding. Da er det greit å ha et skikkelig system med smarte oppbevaringsløsninger. Du slipper kanskje ikke å rydde, men det går litt enklere og smidigere. Kanskje kan det gjøre rydding litt morsommere og gjøre den til en lek for foreldre og barn?

Smart oppbevaring på barnerom

Et barnerom fylles fort opp av leker, klær, bøker og alt annet rart barnet drar med seg inn på rommet. Med et smart oppbevaringssystem kan dere enkelt rydde opp og klarere rommet når det kommer besøk eller på slutten av dagen.

Når du skal lage et oppbevaringssystem på barnerommet er det viktig å tenke på at det skal være enkelt og morsomt å bruke. Både for barn og foreldre. Bruk bokser og kurver i artige farger til å lagre leker i. De er lette å fylle med saker og ting og det kan være en lek i seg selv å rydde inn i dem. Dere kan for eksempel ha dedikerte oppbevaringsbokser eller oppbevaringskurver til ulike ting. En kurv til alle lekebilene og en boks til dukkeklær og en kurv til barbier. Bokser kan enkelt lagres i en hylle og organiseres slik at rommet får god plass og oppleves pent og ryddig.

Møbler med oppbevaring på barnerommet

Har dere mye lego og byggeklosser, kan ulike skuffer under senga brukes til oppbevaring på barnerommet. Her er det smart å bruke esker til å sortere klossene i skuffen. Liker barnet ditt å lese vil en liten bokhylle i barnets høyde være midt i blinken. Kombiner det med en Saccosekk, så blir lesestunden ekstra behagelig. Møbler med integrert oppbevaring er gull verdt på barnerommet. En benk med oppbevaring kan brukes som lekebord for de minste og fungerer utmerket som en lekekiste...eller skattekiste.

Et barnerom skal være gøy for barnet. Et fristed for å oppleve og oppdage. Et ryddig rom hjelper barn å finne frem akkurat de tingene de vil leke med. Og jo mer lagringsplass, jo mer plass til å utfolde seg og leke på.

Hos Bohus finner du en rekke gode løsninger for oppbevaring på barnerommet. Kom innom din nærmeste Bohus og få hjelp til å finne smarte løsninger som passer barnerommet hjemme hos deg.