Gå til hovedinnhold

Retro lenestol - kast deg på trenden

Skap et unikt uttrykk og særpreg i hjemmet med en retro lenestol.

Stil og uttrykk er hele tiden under utvikling. Noen trender kommer og går, andre består og blir klassikere, mens noen trender kommer tilbake, igjen og igjen. Retro møbler er mer trendy enn noen gang og kommer i mange varianter. Og selv om stilen er hentet fra en fordums tid, er komforten og kvalitet på høyde med nåtiden.

Et møbel som skiller seg ut

Når du innreder hjemmet er det lett å tenke at alt skal matche og ha samme stil, men det kan fort bli kjedelig og gir hjemmet lite særpreg. Kontraster er essensielt når du skal skape en egen stil. I et ellers stilrent hjem, vil noen nøye utvalgte objekter og møbler som skiller seg ut fra resten av stilen gi et mer unikt uttrykk. En retro lenestol er et perfekt møbel som kan skape akkurat den spennende kontrasten interiøret ditt trenger. En retro lenestol har gjerne andre former og farger enn de mer moderne møblene. Det skaper en kontrast i interiøret og et blikkfang.

Når du skal velge en retro lenestol skal du heller ikke være redd for å velge en retro farge som virkelig står ut. Gå heller for en okerfarget retro lenestol enn en sort. Eller en annen farge som står ut i rommet hvilestolen skal stå i. Når du skal velge farge som står i kontrast til resten av interiøret kan en fargesirkel være til god hjelp. Velg farger som står på motsatt side av hverandre i fargesirkelen, såkalte komplementærfarger. Det er farger som motsetter og komplementerer hverandre. Det vil skape harmoni og den optimale kontrasten. Slik får interiøret ditt et gjennomtenkt uttrykk. Har du en mørkeblå sofa vil for eksempel en okerfarget retro lenestol komplimentere sofaen og skape en behagelig og vakker kontrast.

Retro lenestol i ulike variasjoner

Når du har hele designhistorien og boltre deg i, sier det seg selv at det finnes en rekke ulike varianter av retro lenestoler. Hos Bohus har vi et stort utvalg av retro lenestoler og du har også mulighet til å designe din egen hvilestol. Velg det tekstilet og den fargen du selv ønsker. Det åpner opp for mange muligheter til å skape akkurat den riktige kontrasten interiøret ditt trenger for å skinne.

Er du usikker på hvilken retro lenestol som passer deg og ditt hjem? Kom innom din nærmeste Bohus og få hjelp til å finne en retro lenestol som kan piffe opp hjemmet ditt.