Gå til hovedinnhold

Rotting sofa

Lite gir mer hagefølelse enn en sofa i rotting. Enten du har terrasse, balkong eller hage så vil en rottingsofa gi uteplassen din et klassisk løft, samtidig som det er et utrolig behagelig utemøbel.

Uteplassen er et sted som skal brukes til lange frokoster, sløve lunsjer og uforglemmelige middagsselskap. Barna skal løpe rundt og leke fritt, mens mor og far slapper av med en god bok. Samtidig er det et sted for å dyrke stillheten, slikke sol og bare være. Da er det godt å ha utemøbler som er komfortable, krever lite vedlikehold og i tillegg ser bra ut. Og akkurat da er en rottingsofa perfekt.

Sofa i hagen

En sofa er like anvendelig i hagen som i stua. En rottingsofa er et allsidig møbel som kan brukes til så mangt på uteplassen din. Du kan selvfølgelig bruke den som en alminnelig sofa og flate helt ut. Eller du kan bruke den i kombinasjon med matchende stoler og et spisebord eller loungebord som kan heves og senkes. Da kan gjestene spise middag med overlegen komfort.

 

Kvalitetsmøbel som varer

Kvaliteten på hagemøbler er nå så høy at de like gjerne kunne stått inne. Dagens rottingmøbler er intet unntak. Våre rottingsofaer er bygget på rammer av aluminium. Det gjør dem ekstremt robuste, slitesterke og rustfrie. I tillegg er kunstrottingen UV-behandlet og værbestandig. Den tåler mye sollys uten å svekkes og bli sprøtt. Tekstilene og putene på rottingsofaene våre er også laget av høy kvalitet og tåler en regnskur. Alt i alt er en rottingsofa et utemøbel av høy kvalitet som du vil ha glede av i årevis.

Vedlikehold av rottingsofa

En rottingsofa krever lite vedlikehold. Når sofaen er i bruk er det bare å vaske og holde den ren. For å øke levetiden til rottingsofaen og gi ekstra beskyttelse når den ikke er i bruk, kan et møbeltrekk være en god investering. Er det meldt kuldegrader eller vinteren er i anmarsj lønner det seg å lagre rottingsofaen på et tørt sted. Husk at fletten blir sprø i kuldegrader og derfor er det viktig at det ikke samles store mengder snø på møbelet under lagring.

Med en rottingsofa i hagen, på terrassen eller balkongen har du nesten alt du trenger for en perfekt uteplass. Lurer du på hvilke møbler du kan kombinere med rottingsofaen? La deg inspirere til å bo elegant med flettede hagemøbler. Du er også alltid velkommen til din nærmeste Bohus for å en hyggelig prat.