Gå til hovedinnhold

Raw - en komplett tekstilserie til soverommet

Hva har du lyst til å kle sengen din i? Hvis det er myke, miljøvennlige sengesett som gir deg en helt rå følelse, ja, da må du lese videre.

RAW er en moderne tekstilserie av vasket bomull, som gir et røft uttrykk i sengen! Men selv om utrykket er røft, så kjennes alle tekstilene ekstra deilig mot bar hud. Tekstilene i RAW-serien er produsert på en miljøvennlig og sosialt ansvarlig måte og inneholder ingen skadelige kjemikalier. Derfor har RAW fått merket MADE IN GREEN by ØEKO-TEX. Ingen av delene i serien har emballasje av plast!

Mix og Match

RAW består av laken, sengesett, tre ulike puter, sengeteppe og kimono - egentlig alt du trenger gjennom natten og til morgenen etter. Alle delene kommer i fire farger som passer sammen, slik at du kan mixe og matche slik du ønsker. Alle delene selges nemlig hver for seg, til og med dynetrekk og putevar, for at du skal kle sengen etter din smak og personlighet.

ZEN + RAW = sant

RAW har en bestevenn som heter ZEN. ZEN-sengekolleksjonen er videreutviklet og forbedret for å gi deg fantastisk kvalitetssøvn, som gjør godt for både lommeboken, søvnen og øynene! Både ZEN og RAW er designet for å se like bra ut som de føles å ligge i.

Les mer om ZEN her!