Gå til hovedinnhold

Skinnsofa - unikt og stilig

Investerer du i en skinnsofa, gir du stuen din et stilig og unikt uttrykk.

Skinnsofa som passer din stil

Du får skinnsofaer i en rekke ulike stiler, former og farger. Har du et stilrent og moderne hjem, vil en skinnsofa med rette og stramme linjer i sort passe godt. Med svarte aluminiumsben får sofaen et ekslusivt, men sobert uttrykk som vil løfte stuen til et nytt nivå. Ønsker du en mer tidløs og klassisk stil vil en cognacfarget skinnsofa være midt i blinken for deg. For de med mer rustikk stil kan en mykere skinnsofa i Ecohud passe godt. Enten du trenger en treseter eller hjørnesofa, finner du en skinnsofa som passer ditt hjem.

Skinn i variasjoner

En skinnsofa kan være så mangt og du får en rekke ulike typer skinn. Vi holder en knapp på Ecohud som består av 70% resirkulert skinn med en polyestercoating på utsiden for bedre holdbarhet. Noe som gjør at man kan bruke mer av skinnet enn hva man ellers gjør med tradisjonelle skinnmaterialer. Ecohud er både slitesterkt og lettstelt. Dette materialet er også med på å gi sofaen sitt spesielle særpreg og skiller den fra mengden. Dette er en unik bekledning som vil få et tøffere utseende jo mer den blir brukt, og gir skinnsofaen et rustikk uttrykk med stramme linjer.

Skinnsofa er også et godt valg for dem som har husdyr eller allergier. Hår fra hund og katt fester seg ikke like lett i en skinnsofa som i en stoffsofa. Støv, pollen og midd samler seg heller ikke så lett opp i en skinnsofa. Det gjør at en skinnsofa kan være et godt alternativ for allergikere.

En skinnsofa tåler mye og er lett å vedlikeholde. Med jevnlig støvsuging og en vask her og der holder du skinnsofaen ren og pen. Vi vil også anbefale å bruke vedlikeholdsprudukter som passer skinntypen til sofaen din. Det kan du gjøre fire ganger i året. Du kan lese mer om vedlikeholde av skinnsofaer her.

Med en skinnsofa i stuen får du et ekstra lunt og varmt uttrykk i hjemmet. Samtidig har du en sofa som varer og varer. Hvem vet, kanskje den til og med går i arv? Ta turen innom din nærmeste Bohus og finn den skinnsofaen som passer din smak og ditt hjem. Vi hjelper deg gjerne.

Shop the Look