Gå til hovedinnhold

Finn riktig skooppbevaring for ditt hjem

Få orden i hjemmet med smart skooppbevaring.

Om du ikke har riktig skoopbevaring, tar skoene fort overhånd. Heldigvis finnes det en rekke gode løsninger som hjelper deg å holde orden på alle skoene i hjemmet. Med både skohyller og skoskap til oppbevaring av sko får du orden på gangen.

Skooppbevaring i gangen

Det er i hovedsak i inngangen skooppbevaring er høyst aktuelt. Det kan fort bli rotete og uoversiktlig når skoene ikke har en dedikert plass å være. Derfor er det viktig å ha rikelig med lagringsplass til sko i gangen. Både skoskap og skohyller er kjekke å ha i gangen. Med et skoskap eller flere får du et ordentlig møbel som kan implementeres i interiøret. I skapet kan du lagre sko som er ute av sesong eller ikke brukes så ofte. Siden skoene skjermes for støv og holder seg rene og pene, holder skoene lenger. Skoskap kommer i ulike størrelser og varianter, som passe inn i alt fra smale ganger til store rom. Toppen av skapet kan også brukes til å ha en liten skål å legge nøkler eller andre ting i. Du kan også pynte skoskapet ved å sette blomster på toppen for et koselig preg.

Noen sko bruker vi daglig og da er det kjekt med en skohylle. Med skohyller er det bare å plassere skoene på hyllen når du kommer inn døra. For et ryddig og pent uttrykk lønner det seg å ikke ha for mange sko i skohylla. Blir det for liten plass, kan du supplere med en benk med skooppbevaring. Med Blonville benk får du et stilig og funksjonelt møbel i gangen. Det har ekstra plass til sko og et sted å sette deg når du tar på deg skoene.

Med riktig skooppbevaring i hjemmet får du god orden i gangen. Hos Bohus har vi flere smarte løsninger for skooppbevaring i hjemmet. Kom innom din nærmeste Bohus – vi hjelper deg å finne skoskap og skohyller som passer deg og ditt hjem.