Gå til hovedinnhold

Smalt skap for deg som trenger ekstra lagringsplass

Enten du har liten plass eller ønsker et ekstra skap, er et smalt skap løsningen for deg som ønsker ekstra lagringsplass.

Vi får aldri nok lagringsplass, men det er ikke alltid nok plass eller behov for et stort og bredt skap. Et smalt skap passer gjerne inn der andre skap ikke får plass. Kanskje har du et hjørne i gangen som egner seg? Eller har du behov for et ekstra skap på soverommet? Et smalt skap kan være den siste brikken som faller på plass og fyller ditt lagringsbehov.

Smale skap i små kriker og kroker

Når du har liten plass gjelder det å utnytte den plassen du har. Med et smalt skap bruker du ikke så mye gulvplass, men kan utnytte høyden. Velg gjerne et høyt skap som går så høyt som mulig. Slik kan du lagre ting du ikke bruker så ofte i toppen av skapet, mens det du bruker ofte lagres lett tilgjengelig i midten.

Et smalt skap kan brukes til så mangt. Alt fra bøker, blader, tegnesaker, servise eller som garderobeskap. Lagrer du en del ulike ting i skapet kan det være lurt å benytte seg av esker eller bokser til å oppbevare ting i. Slik får du system i det smale skapet og kan enkelt finne det du trenger, når du trenger det.

Smale skap er også et velegnet sted å lagre glass, vaser og servise som ikke brukes så ofte. Her står det i fred og blander seg ikke inn med ditt daglige servise og koppestell. Plasserer du det smale skapet i stuen, ved spisestuebordet, finner du enkelt alt du trenger for å dekke bordet til selskap hjemme.

Gjør plass til dine smale interesser

Samler du på steiner, bygger intrikate modellfly eller har en stor samling designvaser? Da er et smalt vitrineskap et ypperlig valg. Med glassdører og belysning i skapet får samleobjektene den plassen og oppmerksomheten de fortjener. Et smalt skap gjør det hele mer eksklusivt og antyder at det som står i skapet er nøye utvalgte objekter. At skapet er mindre enn vanlig gir rett og slett det hele mer tyngde. Less is more, som de sier.

Smalt skap til ditt interiør

Når du skal velge et smalt skap er det viktig å tenke på hvordan det passer inn med resten av interiøret. Et smalt skap i samme farge og stil som resten av møblene vil stå støtt og umerket i rommet, mens et vitrineskap med glassdører eller et skap i en knæsj farge blir et blikkfang. Uansett hva du velger, finner du et stort utvalg av smale skap, både til stuen, soverommet og andre rom i huset. Ta turen innom ditt nærmeste Bohus og finn et smalt skap som passer ditt hjem og dine behov. Vi sees på Bohus.