Gå til hovedinnhold

Sov bedre med mørkleggingsgardiner

Ingenting er som å sove i et mørkt og svalt rom under en deilig varm dyne. Du kan bedre nattesøvnen din med mørkleggingsgardiner på soverommet. Mørkleggingsgardiner har en lysdempende effekt, som gjør rom svalere og mørkere året rundt.

Men det er ikke bare på soverommet det kan være praktisk med mørkleggingsgardiner. De kan også brukes til å for eksempel forhindre gjenskinn på TV-skjermen fra sterkt sollys gjennom vinduet på stua.

Stort utvalg av mørkleggingsgardiner

Mange tenker på svarte blendingsgardiner når de hører ordet mørkleggingsgardiner, men de kan like gjerne være lyse. Det er gardinens evne til å blokkere lyset ute som er det viktigste.

Hos oss finner du et stort utvalg mørkleggingsgardiner i ulike stiler og farger, enten du foretrekker svarte, grå eller hvite rullegardiner, svarte eller hvite lameller, eller lysdempende gardiner i for eksempel antrasitt eller beige. Vi har også olivenfargede gardiner som holder lyset ute, i tillegg til lysdempende offwhite gardiner.

Mørkleggingsgardiner får barna til å sove lenger

Et godt tips er å bruke mørkleggingsgardiner på barnerommet, slik at smårollingene også kan bli fristet til å sove litt lenger i helgene. Hos oss finner du både mørke og lyse plisségardiner med god lysdempende effekt.

Ta gjerne turen innom din nærmeste Bohus for å la deg inspirere av vårt utvalg av mørkleggingsgardiner til bruk i alle rom.