Gå til hovedinnhold

Spiselige julegaver – gavene alle blir glade for

Spiselige julegaver er alltid en suksess. Her er våre tips til spiselige julegaver som faller i smak hos de aller fleste. 

Det kan være vanskelig å finne på julegaver til den som har alt – og ofte gir man kanskje bort noe som ender med å bli lagret bort og glemt i et skap. Ved å gi bort spiselige julegaver kan du i det minste være sikker på at mottakeren får muligheten til å kose seg.

Smakfulle julegaver

Det er mye å velge mellom når det gjelder spiselige julegaver, og her er det egentlig bare fantasien som setter grenser. Kanskje er det noe spesielt du vet at mottakeren liker? Hvis ikke, er poser med deilig lakris eller esker med sjokolade og konfekt en sikker vinner.

Dersom du vet at mottakeren er glad i å lage mat, finnes det herlige krydderblandinger du kan gi bort. Ellers er også herlig te og kakao av god kvalitet noe de fleste vil sette pris på. Gi gjerne bort en egenkomponert gavepakke av for eksempel te og sjokolade – en uslåelig kombinasjon. Hva med å supplere med en eller flere lekre kopper til juleteen eller en pen skål til å ha sjokoladen i? Da blir gaven litt ekstra gjennomtenkt.

For å gjøre det litt mer spesielt kan du samle de spiselige julegavene i en kurv, som jo også kan brukes senere til oppbevaring.