Gå til hovedinnhold

Spisestoler med armlene - sitt behagelig ved spisebordet

Spisestoler skal både være gode å sitte i og se bra ut. Velger du spisestoler med armlene får du begge deler.  

Vi bruker gjerne mye tid rundt spisebordet – enten det er for hverdagsmåltider, lengre middagsselskaper, lekser, jobbing eller for å nyte en kaffekopp. Uansett hvilken anledning som gjør at du sitter ved spisebordet, er det viktig med gode stoler som du kan sitte i over tid. Den ekstra komforten får du med spisestoler med armlener.

Spisestoler med armlener til din stil

Velg spisestoler med armlener som matcher ditt interiør og din stil, så blir de også et dekorativt element rundt spiseplassen. Har du et mørkt og lunt interiør passer det perfekt med noen moderne og litt tøffe spisestoler med ståldetaljer. Disse i mørk brunt og skinnlignende stoff, er et klassisk valg. Stolene finnes også i en sort variant med matt velur-stoff. Det nordiske designet passer inn i de fleste hjem, og til de aller fleste spisebord – enten du foretrekker et rundt, firkantet, lyst eller svart bord. Stolene er utformet for å gi deg behagelig komfort, og stålrammen gjør det enkelt å skyve dem under bordet. Det gjør også at du slipper å sparke borti stolben ved et uhell.

En annen favoritt er denne spisestolen i velur. Denne kan du virkelig lene deg tilbake i og sitte komfortabelt under lange middager som går over i sene nattetimer. Hvis du ikke har så god plass er en smalere spisestol med armlene et godt alternativ, som stolen Skovby. Her får du dansk design og håndverkskvalitet på sitt beste. Med sin spennende geometriske form er dette en skallstol som kan velges med trendy stålben i svart og krom, eller mer klassiske treben. Da kan du tilpasse stolen slik at den passer perfekt hjemme hos deg.

Oppdater spiseplassen med nye stoler

Om du har et gammelt spisebord du vil beholde, men likevel ønsker å oppdatere spiseplassen, vil nye spisestoler med armlene være en enkel måte å få en moderne spisestue på.

Dersom du synes spisestoler med armlene tar opp litt for mye plass, kan du blande stoler med og uten armlener – så lenge de er i samme stil. Sett for eksempel en spisestol med armlene på kortsidene av bordet, og stoler uten armlene på langsidene. Det vil gi en spennende dynamikk rundt spisebordet.

Du finner et godt utvalg spisestoler med armlene hos din nærmeste Bohus. Velkommen inn for å finne den riktige stolen til deg og ditt hjem!