Gå til hovedinnhold

Tidløs design

Invester i tidløs design og du har møbler og interiør du kan beholde i mange år fremover. Her får du tips til møbler og interiør som aldri går av moten.

Vi liker å se på møbler og interiør i tidløst design som interiørets og møblenes "lille sorte". Akkurat som den halvlange cocktailkjolen med lange ermer og en enkel, rett silhuett går de aldri av moten.Tidløst design passer inn overalt og gir et inntrykk av kvalitet og god smak.

Møbler og interiør i tidløst design er en investering som ikke bare du vil sette pris på i lang tid, men også neste generasjon. I tillegg er tidløs design miljøvennlig. Når du investerer i møbler og interiør i god kvalitet og design får du møbler som varer, og som sjeldent trenger å byttes ut. Det minsker forbruket vårt og gjør tidløs design til et miljøvennlig valg.

Møbler i tidløst design

Å velge tidløs design er ikke så vanskelig. Velg møbelklassikere, møbler og interiør som ikke ble designet i går, men som har tålt tidens tann og fortsatt er relevante. Tidløs design har ofte enkle og rette linjer, rent design og god kvalitet. Kombinerer du tidløs design med tidløse farger, så har du møbler du ikke går lei, og som du kan kombinere med mye. Det er akkurat det som er fordelen med tidløse møbler og interiør. Er de store møblene dine i tidløs design, kan du heller leke deg med interiøret og de mindre tingene basert på trender og sesong. Det gir innredningen din særpreg og personlighet.

Sofa er en stor investering og et møbel som tar stor plass i rommet den er i. Derfor kan det lønne seg å velge en sofa i tidløs design. En ren og enkel sofa med sjeselong er et praktisk møbel som ikke går av moten. Velg et stoff i lyse eller mørke basisfarger. Da har du et godt utgangspunkt for å leke deg med kontrastfarger på pynteputer og pledd for å piffe opp.

Ingenting er som en god lenestol. Går du for en stilren variant i god kvalitet og tidløst design har du lenestol for livet. Spisebord er også et møbel som tar stor plass og oppmerksomhet i et rom. Et rundt spisebord, med mulighet til å legge inn en ileggsplate, er et plasseffektivt møbel som kan romme mange gjester. Med et rundt spisebord i lys eik, får du et møbel i tidløs design som du kan nyte godt av lenge. Garderobeskap er et nødvendig onde som ikke er så artig å bruke penger på. Derfor er et garderobeskap i tidløst design en god investering som du vil ha glede av i mange år.

Investerer du i møbler i tidløs design er det ikke bare du som kommer til å nyte godt av møblene dine, men de kan også gå i arv til neste generasjon. De vil garantert også få stor glede av møblene som aldri går av moten. Kom innom din nærmeste Bohus, vi hjelper deg å finne møbler og interiør i tidløs design.