Gå til hovedinnhold

Inspirasjon til gangen

Når noen kommer hjem til deg er gangen, eller entréen, det første de legger merke til. Det er her førsteinntrykket av boligen din skapes. Dette bør du tenke på når du innreder gangen.

Gangen har også en tendens til å bli fort rotete med sko, jakker, luer og kanskje også sparkesykler, rullebrett og fotballer. Men hvis du har en godt organisert gang, blir det enklere å holde den ryddig.

Smart oppbevaring og inspirasjon til gangen

Har du mange sko, kan et praktisk skoskap være løsningen. Ikke bare skjuler du skoene, men du får også bedre gulvplass. Med enkle grep, som for eksempel å plassere en plante eller henge et speil over skoskapet, blir det en naturlig del av interiøret.

Er det litt størrelse på gangen din, er et garderobeskap et godt tips. Du får da muligheten til å henge fra deg jakker og vesker, pluss at du kan skjule mye rot i skapet. Har du ikke plass til et skap i gangen, kan en kommode også gjøre god nytte. Da får du plass til luer, votter, solbriller og mange andre ting. En kurv er også praktisk å ha i gangen. Der kan du for eksempel oppbevare paraplyer, slik at du enkelt kan plukke med deg en når du skal ut.

Hvis du har en liten gang, kan et klesstativ eller en stumtjener også være praktisk, slik at det er enkelt å henge fra deg når du kommer hjem.

Med en benk eller en stol i gangen gjør du det mer komfortabelt for de som liker å sitte når de tar på seg skoene.

Men det viktigste er at du innreder gangen slik du selv ønsker. Et lite gulvteppe skaper et lunt inntrykk av gangen, samtidig som det blir mer hjemmekoselig. Ønsker du inspirasjon til hvordan du kan innrede gangen hjemme hos deg, er du velkommen innom din nærmeste Bohus for å la deg inspirere av vårt gode utvalg