Gå til hovedinnhold

Utemøbler hytte

Livet er best på hytta. Og ingenting er vel bedre enn å nyte høyfjellssolen i en avslappet stilling i hytteveggen. Utnytt utearealet med utemøbler på hytta som passer naturen og stilen din.

En godt innredet uteplass gjør hytta større. Det blir et ekstra rom. Et sted du kan slappe av etter en lang tur i fjellet, et sted å nyte roen og stillheten. Et sted å nyte god mat og godt selskap. Her får du noen tips til hvordan du kan innrede uteplassen med utemøbler på hytta.

Utemøbler til hytta

Alt som trengs for å slikke sol på hytte er et par gode utestoler, en god bok og kanskje noe godt i glasset. Len deg tilbake, pust ut og bare vær. Ønsker du ekstra komfort og plass til flere samtidig, kan en sofagruppe med bord og tilhørende stoler være midt i blinken. Når det er spisetid er det godt å ha et bord å samles rundt. Finn en spisegruppe som passer hyttestilen din. Enten den er moderne med rette linjer eller mer klassisk med myke former i rotting eller kunsflett.

Skap ekstra koselig stemning utover kvelden med utelamper. Her kan du kombinere elektriske lamper med levende lys. Ønsker du en skikkelig villmarksstemning kan fakler være tingen for deg.

Samle familien rundt bålpanna

Ingenting er som å samle familien rundt bålet. Med en bålpanne på hytta er bålplassen alltid klar. På bålpanna kan du koke kokekaffe og lage cowboyfrokost med bacon, bønner og egg til frokost før fjellturen. Etter endt tur kan dere samles rundt bålpanna og grille pølser og pinnebrød. Middagen kan så klart også lages på bålpanna. Enten dere griller kjøtt, fisk og grønnsaker eller lager en stor viltgryte som får putre på bålet gjennom hele dagen. Utover kvelden kan kan dere varme dere rundt bålpanna og grille marshmallows. Kanskje noen drar frem gitaren? Som du skjønner, en bålpanne byr på mange muligheter for hyggelig stunder gjennom hele dagen og har blitt et "must" på enhver moderne hytte.

Vedlikehold av utemøbler på hytta

Hytta brukes hele året og så lenge du tar godt vare på utemøblene kan mange utemøbler også brukes både på sommeren og høsten. På fjellet eller ved sjøen kan været bli ganske røft til tider. Dette sliter på utemøbler. Derfor er det viktig å ta godt vare på utemøblene. Bruk gjerne møbeltrekk når de ikke er i bruk og lagre dem tørt når du ikke er på hytta. Slik bevarer du utemøblene lengst mulig og kan bruke dem år ut og år inn.

Du reiser til hytta for å komme bort fra byens kjas og mas. Med rett utemøbler på hytta kan du slappe helt av, puste inn frisk luft, nyte utsikten og la naturen gå sin gang.

Trenger du mer inspirasjon? Ta turen innom din nærmeste Bohus for å en hyggelig prat.