Gå til hovedinnhold

Vegghyller i stuen

Med vegghyller i stua får du vist frem tingene dine på en fin måte, i tillegg til at du frigjør gulvplass. Gå gjerne for flere hyller på samme vegg!

Det du setter på en vegghylle får gjerne en hedersplass i rommet, da de blir ganske så synlige. Bruk derfor vegghyller i stua til å vise frem dine favoritting og gi rommet et personlig preg.

Tips til vegghyller i stua

Vegghyller finnes i mange ulike varianter, og kan henge alene eller sammen. Kombinerer du flere hyller i ulike høyder, stiler eller fasonger skaper du dynamiske og levende vegger, samtidig som du kan leke deg frem til et unikt uttrykk.

Slik kan du bruke vegghyller i stua:

- Bruk vegghyllene for å vise frem dine favorittbøker, enten de du liker å lese eller noen med et pent bokomslag. Da får også du og gjestene dine noe å snakke om.

- Grønt frisker opp og gir liv til ethvert rom, så dekorer vegghyllene med grønne planter eller tørkede blomster og strå.

- Vegghyllene i stua kan gjerne prydes med lys i forskjellige farger, som pynter opp rommet selv om du ikke tenner lysene.

- Sett bilder på en vegghylle, det gir et mer tilfeldig uttrykk enn bilder som henger på veggen. En smal vegghylle eller en bildelist er perfekt å plassere bilder og plakater på. Du også kan sette andre pyntegjenstander på vegghyllen – som små vaser, krukker eller figurer.

Vegghyller i tre gir lunhet til rommet

Vegghyller i stua er ikke bare dekorative, men også praktiske, da de kan brukes til oppbevaring og frigjør gulvplass. Sett små bokser eller kurver på hyllene som du kan fylle med ting du ikke ønsker skal ligge synlig fremme. Da kan det være smart med en litt større vegghylle med metalldetaljer, som gjør litt ut av seg og med god plass til oppbevaringskurvene.

Vegghyller i tre gir ekstra varme og lunhet i interiøret og passer de fleste stiler. En enkel og stilren vegghylle med læroppheng vil fungere i enhver stue. Heng en alene, eller heng to-tre over hverandre i ulike bredder. Da får du plass til mer.

Du kan også gå for en tidløs klassiker, som denne vegghyllen fra Andersen design. Hyllen er en moderne nytolkning av den velkjente amagerhyllen, en gammel dansk tradisjon som henviser til å vise frem favoritting. Det lekre og smarte designet gjør at du kan montere den i ulike retninger, og skape et ekstra blikkfang i stua.

Kom innom din nærmeste Bohus og se vårt utvalg av lekre vegghyller til stua og andre rom.