Gå til hovedinnhold

7 tips til vertinnegaver

Å gi vertinnegave er en glemt kunst. Akkurat derfor er det ekstra hyggelig å ha med seg en gave til vertskapet, når du er invitert i en middag eller til fest. En vertinnegave viser at du setter pris på både invitasjonen og selskapet.

Når du er invitert i middag eller et selskap er det ganske vanlig å gi en flaske vin i vertinnegave, men det finnes mange andre spennende alternativer. Vis at du kjenner verten eller vertinnen ved å gi en gave som skiller seg ut, og som vertskapet setter ekstra pris på. Her får du tips til vertinnegaver for enhver smak.

Vase

Blomster er en sikker vinner når du skal gi vertinnegave. En vase å ha blomsterbuketten i vil heve vertinnegaven til et nytt nivå. Er du usikker på hvilken stil vertskapet vil sette pris på, er det lurt å gå for en ganske enkel og stilren vase. Da vil vasen kunne passe inn i de fleste hjem. Kjenner du vertskapet godt og vet hvilken stil de liker, er det ikke noe i veien for å være litt vågal og gå for en vase i en sprek farge eller en spenstig form.

Kubbelys

Det er alltid hyggelig å få kubbelys. Det er i tillegg en bruksting som en vet kommer til nytte. Kubbelys er også et trygt valg om en ikke kjenner vertskapets stil så godt.

Lysestake

Ønsker du å gi en litt større vertinnegave kan du gi en lysestake eller lyslykt. Det er en gave som gir en hyggelig og god atmosfære i vertskapets hjem. En telykt fra Magnor i vertskapets favorittfarge eller ett sett med lyslykter fra Halvor Bakke vil være en fin vertinnegave.

Duftlys

Duftlys er også en gave som er fint å gi bort. Det kan være et lettere valg om en er usikker på vertens stil og preferanser. Velg et duftlys fra Halvor Bakke eller et duftlys fra Linde for en velduftende og koselig vertinnegave.

Lysfat

Er verten eller vertinnen ekstra glad i hjemmekos og å tenne lys, vil et lysfat være en fin og praktisk gave. Et lysfat er et dekorativt element som kan plasseres flere steder i huset, som for eksempel på stuebordet, kjøkkenbordet eller hagebordet.

Servietter

Er det vanskelig å velge en vertinnegave, slår det aldri feil med servietter. Det er noe alle trenger. Enten du velger tøyservietter eller vanlige papirservietter, er det en perfekt vertinnegave. Velg gjerne servietter i farger og mønstre som passer sesongen og anledningen.

Spiselige vertinnegaver

En vertinnegave trenger så klart ikke å være en ting, men kan også være en godbit eller to som vertskapet kan kose seg med. En flott sjokolade, en smakfull olje, eksotisk krydder, spesialkaffe eller kanskje noe du har bakt selv, er alle gode vertinnegaver som vil bli satt stor pris på.

En vertinnegave kan være så mangt og det viktigste er at du gir en liten oppmerksomhet til vertskapet. Hos Bohus finner du vertinnegaver for enhver smak. Ta turen innom din nærmeste Bohus og se vårt store utvalg.