Gå til hovedinnhold

Interiør akkurat nå: Kathrine Sørlands interiørfavoritter

Har du lyst til å oppdatere hjemmet ditt med nytt interiør? Bli inspirert av Kathrine Sørlands utvalgte interiørfavoritter hos Bohus.

11 FEBRUAR 2021

Hjemme hos Kathrine og familien er det den nordiske stilen som råder, med en lett og luftig, litt androgyn stil, mye lys og med mørke farger på veggene. – For tiden blir jeg aller mest inspirert av farger, og synes at en blanding av kalde og varme nyanser gir en fin balanse i interiøret.

 

 

Kathrines favoritt: Shaun puff finnes i 3 herlige farger og er som små smykker i interiøret.

 

 

Katrines favoritt: Nydelige, nordiske farger preger putene i hennes egen kolleksjon.

 

Interiør som skaper en nordisk stil

Hennes egen putekolleksjon for Bohus  er preget av denne fargegleden, med nyanser som inkluderer ulike lillatoner og rødfarger. Fløyelsputene er en enkel måte å tilføre et svalt nordisk interiør lunhet og varme. Friske blomster, grønne vekster, musikk og stearinlys er også en del av Kathrines oppskrift for å skape et lunt og stemningsfullt hjem. – Og så må jeg alltid ha duftlys!

 

 

Kathrines favoritt: Det mye teppet Daytona med geometrisk mønster

 

 

Kathrines favoritt: Ekstra store ullpledd designet av Kathrine Sørland. Finnes i tre ulike farger - terracotta, mørk brun og blå. 

 

AKkurat nå er det særlig sofakroken som lokker. – Der slapper jeg gjerne av i joggedressen under et pledd – og med et glass rødvin innen rekkevidde, sier Kathrine. Denne høsten lar hun seg spesielt begeistre av Ziggy-sofaen, så kanskje det er den hun vil krype opp i?

 

 

Kathrines favoritt: Ziggy hjørnesofa- en spennende sofa serie med myke minimalistiske linjer.

 

For et oppdatert nordisk interiør anbefaler hun å kombinere sofaen med en lenestol i naturfarget skinn og et firkantet bord. Et lunt gulvteppe som rammer inn møblene blir prikken over i'en for sofakroken.

 

Shop Kathrines favoritter