Gå til hovedinnhold

Interiør akkurat nå: Kathrine Sørlands interiørfavoritter

Har du lyst til å oppdatere hjemmet ditt med nytt interiør? Bli inspirert av Kathrine Sørlands utvalgte interiørfavoritter hos Bohus.

Hjemme hos Kathrine og familien er det den nordiske stilen som råder, med en lett og luftig, litt androgyn stil, mye lys og med mørke farger på veggene. – For tiden blir jeg aller mest inspirert av farger, og synes at en blanding av kalde og varme nyanser gir en fin balanse i interiøret.

 

 

Katrines favoritt: Nydelige, nordiske farger preger putene i hennes egen kolleksjon.

 

 

Kathrines favoritt: Shaun puff finnes i 3 herlige farger og er som små smykker i interiøret.

 

Interiør som skaper en nordisk stil

Hennes egen putekolleksjon for Bohus  er preget av denne fargegleden, med nyanser som inkluderer ulike lillatoner og rødfarger. Fløyelsputene er en enkel måte å tilføre et svalt nordisk interiør lunhet og varme. Friske blomster, grønne vekster, musikk og stearinlys er også en del av Kathrines oppskrift for å skape et lunt og stemningsfullt hjem. – Og så må jeg alltid ha duftlys!

 

 

Kathrines favoritt: Ekstra store ullpledd designet av Kathrine Sørland. Finnes i fire ulike farger - terracotta, mørk brun, beige og blå. 

 

 

Kathrines favoritt: Alice speil - et elegant speil som kan både henges på veggen eller stå på en kommode inntil veggen.  

 

Akkurat nå er det særlig sofakroken som lokker. – Der slapper jeg gjerne av i joggedressen under et pledd – og med et glass rødvin innen rekkevidde, sier Kathrine. 

 

 

Kathrines favoritt: Nordic hjørnesofa - en tidløs sofa-serie med høy kvalitet og sittekomfort. Bruk puter og pledd til å style sofaen slik du ønsker

For et oppdatert nordisk interiør anbefaler hun å kombinere sofaen med et rundt sofabord og en puff som både kan brukes til bord og som sittemøbel. Et lunt gulvteppe som rammer inn møblene blir prikken over i'en for sofakroken.

 

Shop Kathrines favoritter