Gå til hovedinnhold

Interiør til liten hytte

Få mer plass med rett interiør til liten hytte. Her får du tips og triks til interiør som gir deg mer plass på en liten hytte.

Der det er hjerterom er det husrom. Det gjelder særlig på hytta. En hytte trenger ikke å være stor for å romme en hel familie eller flere. Med noen smarte løsninger og nøye utvalgt interiør får du ekstra husrom på hytta.

Kun det mest nødvendige

På hytta dyrker vi gjerne det enkle livet og da trenger vi ikke så mye ting og tang. Det passer bra med en liten hytte. Jo mindre vi har på hytta, desto større føles hytta. Sørg for å ha de mest nødvendige møblene og gjenstandene som gjør hytteoppholdet komfortabelt. Kvitter du deg med det som er overflødig, får du mer plass, samtidig som du har mindre å holde styr på og kan slappe mer av.

Utnytt plassen overalt

På en liten hytte er det viktig å utnytte all den plassen du har. Møbler som også kan fungere som oppbevaring utover sine vante funksjoner, er gull verdt. En puff med oppbevaring er perfekt på en liten hytte. Den kan brukes både som en ekstra stol og et sted å hvile bena på, samtidig som den har god lagringsplass.

Under sofaen og sengen er det også mye rom som ikke blir brukt. Med en seng med oppbevaring eller esker og kurver kan du utnytte plassen under sengen og sofaen. Her kan du lagre ting som ikke brukes så ofte. Det kan for eksempel være utstyr som ikke er i sesong eller sengetøy og håndklær.

Veggen kan også brukes til oppbevaring. Med et vegghengt hyllesystem får du god lagringsplass til nødvendig inventar på en hytte – krimbøker, brettspill og gamle ukeblader

Smarte sengeløsninger på liten hytte

Alle har gjerne ikke hvert sitt soverom på en liten hytte. Da kan vår familiekøye være en god løsning. Den er plassbesparende, solid og en praktisk familieseng med tre soveplasser. I tillegg har den plass til en stor skuff med god lagringsplass under sengen. Trenger du flere sengeplasser på hytta er en sovesofa en smart løsning.

Få det ekstra koselig med riktig interiør på en liten hytte

Med noen enkle grep og velvalgt interiør, får du det ekstra hyggelig på en liten hytte. Et speil er et flott objekt i seg selv, samtidig som det skaper en følelse av bedre plass og gir mer lys i rommet. I tillegg vil god belysning være med å skape en hyggelig stemning på hytta. Kombiner en taklampe som gir jevnt lys i rommet med leselampe ved godstolen og levende lys for skikkelig hyttestemning. Og til slutt vil noen velvalgte pyntegjenstander løfte inntrykket på hytta. Det kan være en stein du fant på en tur i nærområdet eller noen pins fra OL i 94. Velg noe personlig. Det gir hytta særpreg.

For mer inspirasjon, kom innom din nærmeste Bohus for en titt på vårt store utvalg av interiør til liten hytte