Gå til hovedinnhold

Jensen sengekolleksjon

Jensen er lidenskapelig opptatt av at du skal sove godt. Se hvorfor du skal velge en seng fra Jensen.

 

22 FEBRUAR 2021

Jensen har produsert sine senger i Norge, nærmere bestemt i vakre Svelvik, helt siden 1947! Fra begynnelsen av har lidenskapen for godt håndverk og innovasjon stått i førersetet. Med mer enn 70 års erfaring ligger Jensen langt fremme i utviklingen, og kan tilby noen av de beste sengene på markedet.

Vi vet i dag at nordmenn sover for lite. Det er faktisk mer enn en tredjedel av alle skandinavere som til tider sover dårlig. Jensen utvikler og produserer senger som skal minske dette tallet. Med dyktige ingeniører, eksperter på søvn og kiropraktorer på laget, så har Jensen laget senger slik at du skal sove så godt som mulig. 

Alle Jensens senger har 5 års totalgaranti og 25 års garanti mot ramme- og fjærbrudd!

Jensens originale sonesystem

Sammen med kiropraktor har Jensen undersøkt hvordan vi mennesker sover. Vi vet at kroppen søker etter en posisjon å restituere i, der ryggsøylen ligger rett. Hvorfor lurer du kanskje? Det er fordi en stor del av den viktige restitusjonen skjer i ryggsøylen. Jensen har utviklet sitt eget sonesystem som gir riktig støtte og avlastning når du sover, og som sørger for at ryggsøylen ligger så rett som mulig. Prinsippet er enkelt; den soneinndelte madrassen gir en jevnere og mer behagelig støtte, hvor skuldre og hofter synker dypere ned i madrassen, samtidig som midjen møtes av en fastere støtte. Skuldersonen er mykere og gir en god avlastning. 

Miljøvennlige senger

Svanemerket ble utviklet av Stiftelsen Miljømerking, og merkeordningen har to formål:
1. Gjøre det enkelt for forbrukerne å ta et miljøbevisst valg.
2. Få produsenter til å produsere og lage miljøtilpassede varer og tjenester.

Det er kun de beste produktene på markedet som innfrir kravene til Svanemerket. Alle Jensen sine senger, overmadrasser og hodegavler er Svanemerket. Materialene blir valgt etter høye krav, metallet i fjærene er gjenvunnet og treet i rammene kommer fra miljøsertifiserte skoger. Overflatene på materialene er behandlet uten bruk av skadelige kjemikalier. De aller fleste av trerammene er FSC® godkjent, som vil si bærekraftig og kontrollert hogst hvor man tar hensyn til lokalbefolkningen. 

Din nye Jensenseng bidrar til det vi alle ønsker oss aller mest: En god natt. En bedre fremtid.

Vaskbare tekstiler

Alle liggeflater fra Jensen kan vaskes på 60 grader - det sikrer god hygiene i sengen! God vedlikehold og vask gir sengen lengre levetid og dine forutsetninger for god søvn og helse.

Huskeregler for riktig vedlikehold:

  • Skift og vask sengetøy hver annen uke
  • Støvsug overmadrassen når du skifter sengetøy
  • Beskytt overmadrassen med en madrassbeskytter
  • Fjern flekker umiddelbart
  • Ikke re opp sengen om morgenen, legg dynen til siden og la sengen lufte
  • Vask trekket på overmadrassen

Velg riktig seng

Det er mye man bør tenke gjennom før man skal kjøpe en ny seng. I vårt sortiment finnes det mange ulike sengetyper. Jensen tilbyr vendbare madrasser, rammesenger, Nordic rammesenger, kontinentalsenger og regulerbare senger. 

Les sengeguiden her!

Jensens kontinentalsenger

En kontinentalseng består av en rammemadrass, en vendbar madrass og en overmadrass. Dette gir en høy seng og svært god komfort. Madrassene til Jensen er ikke delt på midten og har en hel soveflate. Du og din partner kan likevel velge ulik fasthet på madrassen. 

Les 5 fordeler med kontinentalseng her!

Jensens regulerbare senger

En regulerbar seng skal sørge for maksimal ligge- og sittekomfort. Med Jensens regulerbare senger kan du enkelt heve og senke både rygg- og fotende etter ditt eget behov. Ved å heve ryggen kan du redusere snorking, og noen vil puste enklere. Ved å heve fotenden får du bedre blodsirkulasjon og roligere puls, samtidig som du avlaster musklene i hofte og rygg. Ved å heve både rygg og fotende har du en god  posisjon for avslapning, lesing eller til å se en film. Ved å ha sengen helt nedsenket, så har sengen de samme gode egenskapene og virkningene på kroppen som i en kontinentalseng. Madrassene kan du få i tre ulike fastheter. 

 

Jensen Prestige kommer som både kontinentalseng, rammeseng, regulerbar seng og vendbar madrass. Prestige har Jensens beste og mest fleksible fjærsystem Aloy 2.0, som gir en svært god liggekomfort.


Jensen Ambassadør ble lansert i 1996 og holder fortsatt stand som et av Jensens mest anerkjente produkter. Med fjærsystemet Aloy 2.0 er dette en sikker vinner som passer for de aller fleste.

Jensen vendbare- og rammemadrasser

Rammesengene fra Jensen har en hel liggeflate uten harde kanter i midten, og likevel er det mulig å velge individuell fasthetsgrad. Rammesengene består av en ramme med vendbar madrass og en overmadrass. Sengene gir god støtte og avlasting, slik at kroppen kan få den hvilen den trenger. 

Vi har også mange flotte vendbare madrasser fra Jensen i vårt sortiment. En vendbar madrass kan øke kvaliteten på en seng med sengeramme - bare bytt ut madrassen. Hvis du skulle ønske å fornye madrassene i en regulerbar seng, så kan du fint fornye disse. De vendbare madrassene fra Jensen kan du få i både medium, fast og ekstra fast. 

 

Diplomat kontinental har kommet med nytt fjærsystem som hever komforten til et enda høyere nivå. I tillegg kan du velge sengen i flere ulike tekstiler og farger. Diplomat kan du få som kontinentalseng, rammeseng og vendbare madrasser.

 

First kontinental er en seng som gir god liggekomfort til en rimelig pris. Med Jensens originale soneinndelte Intro pocket fjærsystem får man en fast stabilitet i korsryggen og en ettergivende og myk skuldersone. Jensen First kommer med både medium, fast eller ekstra fast liggekomfort. First får du både som kontinentalseng, regulerbar seng, rammeseng og vendbar madrass. Kom gjerne til varehus for å prøveligge!