Gå til hovedinnhold

Jensens toppmodell i lilla

For 15 år siden lanserte Jensen modellen Supreme, en premiumseng for de som kun vil ha det beste. Nå har jubilanten fått en ny drakt i lilla ull fra Innvik.

28.02.2017

Det sies at fargen lilla gir sinnsro – og er det et sted vi ønsker oss sinnsro, er vel det på soverommet.
Jensen Supremes rene forgivning har gitt modellen mye oppmerksomhet av et designinteressert publikum.
Hele sengen, inkludert madrass, ramme og gavl er kledd i ulltekstil fra Innvik. Tekstilet på madrassen er glatt, mens tekstilet på rammen har struktur.

Ull er en fornybar naturressurs som er biologisk nedbrytbar. Det er et mykt, slitesterkt og selvrensende materiale som eldes med verdighet.
Jensen Supreme er designet med stikninger på siden og på gavlen, og har en kappesøm nederst som skaper en fin overgang mellom seng og sengeben. De fire triangelbena i polert svart aluminium skaper en fin ramme rundt sengen, spesielt i kombinasjon med den sømløse fronten.

Høy komfort!

Når det gjelder sengekomfort er det ikke gjort noen kompromisser. Fjærsystemet er 16 cm og har en ekstra myk og lang skuldersone med innebygd korsryggstøtte. Det gjør at kroppen synker ned samtidig som den for god støtte. Madrassen er fylt med lateks.
Den åpne cellestrukturen i materialet gir gode luft- og fukttransporterende egenskaper. Bakterier og midd trives ikke i lateks, derfor blir sengeklimaet renere og friskere i en Jensen Supreme.

Siden 1947 har Jensen produsert senger i Norge med fokus på liggekomfort. Mange banebrytende innovasjoner innen liggekomfort bærer Jensens signatur. At Jensen tilbyr en kombinasjon av tradisjonelt håndverk og de beste materialer og løsninger er velkjent i bransjen. Jensen senger er en del av Hilding Anders Group, som er ledende sengeprodusent i Europa og Asia. Gruppen ble etablert i 1939 og har hovedkontor i Malmö. 

Tekst fra Jensen.

Se flere av sengene til Jensen her.