Gå til hovedinnhold

Jul på bruket - Se teaseren!

Halvor Bakke elsker jul og han elsker å få gjester. Derfor har han invitert sine gode venninner Kathrine Sørland og Ida Gran-Jansen fra “Hele Norge baker” til web-TV-serien “Jul på bruket”,

der de deler sine beste juletips med deg.

23.11.2016

I de fire episodene som kommer ut hver søndag i advent kan du følge med på Halvors adventsforberedelser. Du møter en entusiastisk programleder med et stort julehjerte som vil gi deg en den beste gaven du kan få: En god, gammeldags og magisk jul.

– Mange opplever førjulstiden som et kaos med julebord og avslutninger. “Jul på bruket” er en inspirasjonsserie som handler om å ta tilbake gleden og kosen i adventstiden, sier TV-personligheten, som gleder seg så mye til jul at han begynner å spille julemusikk allerede i oktober.

– Jeg ønsker å kunne formidle at julen ikke behøver å være så komplisert, og hvordan du med enkle midler får den rette julestemningen hjemme.

Tradisjoner er viktig i julen

“Jul på bruket” foregår hjemme hos Halvor. Der liker han å benytte den rolige adventstiden på å pynte til jul, akkurat slik familien hans gjorde det han var liten.

– Jeg kommer til å stelle i stand en mer tradisjonell enn moderne jul siden jeg bor på en gammel gård. Det blir litt sånn som barndommens jul var, med å lage pynt av ting vi fant selv.

Steg for steg viser han deg hvordan du enkelt pynter til en ujålete “tilbake til naturen-jul”. Du lærer å binde krans av lerkekvister, og hvordan kongler, grener og mose er alt som skal til for å lage en fantastisk juledekorasjon. Og selvsagt forteller Halvor deg hva som er juleblomstene fremfor noen. Hvilke det er får du vite i første episode…

Ingen jul uten gjester

Hjemme hos Halvor står gjesterommet alltid klart, og han får besøk av Kathrine Sørland som gir gode råd om klær, og Ida Gran-Jansen som gir tips om julebakst.

Det er bare å lene seg tilbake og nyte. Dette er adventsserien som senker pulsen, og som gir deg troen på julen tilbake.

– Hva betyr julen for deg?

– Julen for meg er tid til ettertanke og refleksjon om året som har gått, og å tilbringe tid med familien. Man får endelig tid til å puste litt, og bruke julaften og dagene etter til å være sammen med de som betyr noe.

Halvor åpner dørene til sitt juleparadis første søndag i advent, og du kan følge med på episodene på Facebook. Se bilder fra bak kameraet her.

Gå ikke glipp av Halvor Bakkes møbel kolleksjon, Signature Collection by Halvor Bakke,  for Bohus!