Gå til hovedinnhold

Julegavetips til venninner

Gi venninnen din en liten oppmerksomhet til jul. Her får du våre julegavetips til venninner.

Det er alltid hyggelig å gi julegaver til venninner. Det er ikke så mye forventninger og du kan tillate deg å gi noe uventet og personlig. En julegave til venninnen din behøver ikke å være altfor stor. Det viktigste er å gi henne en oppmerksomhet og vise at hun betyr mye for deg. Kombiner gjerne gaven med et flott kort og noen ord om hvorfor akkurat deres vennskap er verdifullt. Det gjør at gaven får ekstra verdi utover det materielle. Det vil hun sette stor pris på.

Enkle julegavetips til venninner

Det beste julegavetipset til venninner er å gi noe som viser at du er glad i henne, og som samtidig viser at du virkelig kjenner henne. Gi en gave som speiler hennes interesser eller noe du vet hun trenger og har lyst på. Har venninnen din en veranda eller hage hun liker å slappe av i, kan en hengestol være en perfekt gave. Det gir henne et avslappende utemøbel som hun kan nyte late stunder i. En julegave til en venninne trenger ikke å være en stor ting. Et duftlys kan være mer enn nok og er alltid en sikker vinner. Er venninnen din sensitiv for lukter og ikke så fan av duftlys, så kan vanlig kubbelys være et godt alternativ. Lys er bruksvarer de aller fleste av oss alltid trenger. Halvor Bakkes gavepose med kubbelys er en fullkommen julegave til en venninne.

Er det en virkelig god venninne, som du kjenner stilen til, kan du gi noe ekstra fint til hjemmet. En pyntepute livner opp ethvert interiør. Velg gjerne en pyntepute i et stoff og farge som står godt til venninnens interiør, men vær ikke redd for å velge en pute i en komplementærfarge. Da vil puten stå mer ut og gi interiøret et mer dynamisk uttrykk. Du kan også gi et pledd. Det får man jo aldri nok av. Pleddet kan gjerne være mer nøytralt, slik at det kan brukes i forskjellige rom. Enten det er på soverommet eller i godstolen, så er et pledd et kjærkomment tilskudd til hjemmet på vinterstid.

Liker venninnen din å lage mat, kan en trefjøl være en fin gave. Det er en praktisk gave som også tar seg bra ut på kjøkkenbenken. Spiselige julegaver er også en slager. Du kan så klart lage gaven selv. Uansett om du baker småkaker, sylter agurker eller rører bær, vil gaven bli satt ekstra stor pris på. Strekker ikke tiden til i julestria, er det ikke noe i veien for å gi noe enklere. En pose med sjokolade eller te faller alltid i smak.

Er du fortsatt usikker på hva du skal gi venninnen din til jul? Ja, da er det bare å ta turen innom din nærmeste Bohus. Vi hjelper deg å finne julegavene du trenger.