Gå til hovedinnhold

Julekalender til voksne

Du husker vel den sitrende spenningen som barn da det endelig var tid for å åpne den første luken i julekalenderen? Men en julekalender, også kalt adventskalender, er også noe voksne blir glad for å få, da det viser at noen bryr seg om deg. Få inspirasjon til å lage julekalender til voksne i livet ditt.

I dag er det like vanlig med en pakkekalender, eller gavekalender, som det er med en tradisjonell sjokoladekalender med 24 luker. En julekalender kommer i mange forskjellige former. Du kan for eksempel pakke inn små ting og henge gavene i en snor som du fester på veggen. Du kan også lage små poser med tall på, slik at du slipper å pakke inn hver gave.

Stort utvalg av gaver til julekalender for voksne

Du trenger ikke å kjøpe dyre gaver i en julekalender til voksen. Det er tross alt tanken bak som teller. Alle liker oppmerksomhet, og det er ikke nødvendigvis så mye som skal til. Hvis du for eksempel pakker inn servietter en dag, kan en serviettholder være til en annen dag i julekalenderen.

Andre gode tips til julekalendergaver til voksne er for eksempel telys og kubbelys. Levende lys hører hjemme i adventstiden og lyser opp mørke desemberdager. Ellers er for eksempel et håndkle noe alle trenger og en gave mange setter stor pris på.

Du trenger heller ikke å ha en gave i julekalenderen hver dag. Hvis du for eksempel en dag gir et koselig kort, hvor du skriver noe personlig, er det også veldig hyggelig å få. På den måten viser du at du bryr deg, uten at det trenger å koste for mye.

Ønsker du å gi en større gave i julekalenderen, er for eksempel et sengesett et godt tips.

Spiselige ting er en klassiker i julekalenderen

Eksklusiv sjokolade, fudge og lakris er alltid populære gaver, og spesielt til en julekalender til voksne. Man skal jo kose seg litt ekstra i tiden før jul. Men det er også hyggelig å få noe som varmer i ordets rette forstand, som for eksempel te eller kakao. Gode tips til spiselige ting i julekalenderen er også krydder, en god olivenolje og en deilig pesto.

Du er alltid velkommen innom din nærmeste Bohus for å hente inspirasjon til hva du kan putte i julekalenderen til voksne.