Gå til hovedinnhold

Eventyrlig oppussing på Frei

Denne uken drar Eventyrlig oppussing til øya Frei utenfor Kristiansund. Her skal en gammel klippfiskbrygge gjøres om til et spennende lokale med gøyale løsninger! 

Eventyrlig oppussing i Uvdal

En norsk seterhytte blir til en lun, amerikansk lodge når Halvor, Gustav og Ole denne uken reiser til vakre Numedal. 

Eventyrlig oppussing i Narvik

En hjelpekorpshytte skal bli til en sveitsisk drøm når Halvor, Ole og Gustav reiser til høyfjellsområdet Bjørnfjell. 

Eventyrlig oppussing på Råkvåg

Denne uken drar Halvor, Ole og en hemmelig gjest til Harøya utenfor Råkvåg, helt innerst i Trondheimsfjorden. Her venter en låve som skal fovandles til et sosialt samlingssted for en storfamilie på 14. 

Eventyrlig oppussing på Andøya

Denne uken drar Eventyrlig oppussing nordover til Andøya. Halvor, Gustav og Ole skal gjøre et gammelt nordlandshus til en funksjonell bolig med sjel. 

 

Eventyrlig oppussing i Kragerø

På Arnholmen utenfor Kragerø forvandles ei mørk hytte til et lyst og fargerikt sommersted. 

Velg riktig lyspære

Skap lyssettingen som både er behagelig og praktisk. 

Årets fargekart i samarbeid med Nordsjö Idé og Design

For fjerde året på rad samarbeider Bohus og Nordsjö Idé & Design om å ta frem fargepaletter for det norske markedet. Se fargekartet for 2020/2021!

Eventyrlig oppussing i Stavern

Denne uken er det uteområdet som står i fokus når Eventyrlig oppussing reiser til havnebyen Stavern utenfor Larvik. Her skal en overgrodd hage gjøres om til en grønn oase!

Eventyrlig oppussing i Tannsjøen

Halvor, Ole og Gustav tar turen til Tannsjøen for å ta fatt på en gammel tømmerhytte. Her blir gjengen utfordret på å bygge eget kjøkken, og ett soverom blir til to.

Eventyrlig oppussing på Fårnøtt

Eventyrlig oppussing er endelig tilbake! I den første episoden denne sesongen har Halvor Bakke og teamet reist til Fårnøtt for å gi nytt liv til en sommerhytte. 

Nordiske nyheter denne høsten!

Liker du det rene og minimalistiske? Da er den nordiske stilen noe for deg. Se våre nyheter og les Kathrine Sørlands tips om hvordan du innreder hjemmet i hennes favorittstil.

Nyhet! Signature Collection Sleeping

Signature Collection Sleeping er videreutviklet, forbedret og alle sengene kommer nå med helt nye kvaliteter, egenskaper, design og muligheter!

Her er høstens nyheter!

Varehusene fylles endelig opp med høstens spennende trender og tidløse klassikere! Se høstens nyheter i klassisk, rustikk og nordisk stil!

Signature Collection Sleeping presenterer Lindøy

Sengen Lindøy er kolleksjonens luksuriøse toppmodell og synonymt med den ypperste kvalitet!