Gå til hovedinnhold

Tidløs julepynt som du vil elske – for alltid

De færreste av oss starter fra null når det skal pyntes til jul. Esker med julepynt fra tidligere år hentes gjerne frem, og brukes som grunnlag for hvordan årets dekorasjon skal bli. For likt hvert år, det trenger julepyntingen slett ikke å være. Med en blanding av tidløs dekor og trendy innslag blir hvert år et unikt uttrykk for hvordan du ville feire julen akkurat da.

 

Dekorer med julepynt i gull, og resultatet er klassisk vakkert og stemningsfullt. Lyktene fra Tenderflame gir rene flammer til jul. 

 

Kunstig tre og peis fra TenderFlame gir stemning i julehjemmet.

 

Mengder av stemningsskapende telysholdere hører med i julen. 

Julepynt som sikrer en tidløs og stilsikker jul

Og julepynten som du kjøper denne adventstiden kan gjerne bygge på det du allerede har – kanskje du samler på juletrepynt i en viss farge eller form – eller bevisst skape en fin kontrast. Uansett hvilken retning du går for, er det aldri feil å satse på objekter som treffer hjertet og får deg til å glede deg enda mer til å dekorere hjemmet til årets store høytid.

 

Lysestaker er kanskje julens mest klassiske og effektfulle stemningsskapere, og er med på å skape skikkelig julestemning i hjemmet.

 

Noen ting blir en kjær følgesvenn gjennom mange år. Hugleik julepynt er søte små mus, som passer både i juletreet, på lysfat eller som bordpynt. 

Tidløst behøver ikke å bety nøytralt eller kjedelig, for oss innebærer beskrivelsen noe som har en form og fargesetting som appellerer år etter år. For dem som foretrekker å dekorere med nøye utvalgt julepynt og går for det enkle heller enn det overdådige, er det ekstra viktig at hver kule, lykt og krans kan bli vakre blikkfang i et rom. Hos Bohus finner du julepynt som du vil ha glede av i mange år fremover, enten du elsker det nedtonet eller glitrende.

 

Skap en idyllisk julelandsby med lykter i keramikk formet som småhus

 

Gjør julen til en lysfest med lykter med ulike naturinspirerte motiv.

 

Når nissene er på plass er julestemningen komplett. 

Dersom du er over gjennomsnittet glad i å pynte til jul, har du kanskje komplette sett med julepynt i forskjellige farger eller stiler. For oss mindre avanserte som liker å hente frem gamle favoritter og heller oppdatere dem med nyinnkjøp, er det smart å få oversikt over hva som allerede finnes og hva som eventuelt mangler. Trengs det mer farger, eller bør det tilføres julepynt i mer nøytrale nyanser for å roe helhetsinntrykket ned noen hakk?

For dem som ønsker å holde et øye med det som gjelder for øyeblikket, er naturlige farger og former, glassgjenstander, varmt metall og dype, lune farger verdt å satse på når det kommer til julepynt. Så med juletrepynt i form av noen vakre glasskuler i en gren, julebelysning i form av kongle-formede lys sammen med juleroser på et fat og en vakker bordduk i dypt rødt eller annen juletekstil, og, vips, så har du skapt julestemning i hjemmet ditt.  

Shop the look