Gå til hovedinnhold

Kjøkkeninteriør som løfter rommet

Det er de små detaljene som gir et rom personlighet. Skap et unikt kjøkken med våre 9 tips til kjøkkeninteriør.

Enten vi kokkelerer, smører en brødskive eller spiser middag med familien, så bruker vi mye tid på kjøkkenet. Det er et sted for hygge og samvær.

Kjøkkeninteriør som løfter kjøkkenet

Her får du noen tips til kjøkkeninteriør og små detaljer som gjør kjøkkenet ekstra fint og hyggelig.

Skjærefjøl

Ethvert kjøkken trenger en skikkelig skjærefjøl. En skjærefjøl i tre er både praktisk og tar seg godt ut stående, så vel som liggende på benken. Kombiner den med en flott kokkekniv, for et fullkomment uttrykk.

Vinhylle

Vinflasker er dekorative elementer i seg selv som fortjener å vises fram. Med en vinhylle får du orden i vinen din og flaskene får den oppmerksomheten de fortjener. Vinhyllen blir et elegant objekt i rommet og gir kjøkkenet et kontinentalt preg.

Vitrineskap

Det som skiller vitrineskapet fra andre skap, er at du kan vise frem innholdet gjennom glassdørene. Still ut dine fineste vaser og lekreste servise i vitrineskapet. Samtidig kan du lagre kjøkkengjenstander som ikke brukes så ofte i bokser og kurver i vitrineskapet.

Morter

En morter er et solid kjøkkenredskap som vitner om at kjøkkenet brukes til matlaging. For med en morter kan du lage egen salsa, krydderblanding, aioli, pesto og mye annet digg.

Speil

Med speil på kjøkkenet kan du ikke bare sjekke sveisen mens du kokkelerer, men speilet reflekterer lys og gir en følelse av at kjøkkenet er større enn det er. I tillegg er speilet et dekorativt element i rommet.

Planter

Med noen velplasserte urter og planter kan du gi kjøkkenet et fargerikt og frodig inntrykk. Plasser mindre planter på kjøkkenbenken, i vinduskarmen eller på en hylle. En eller to store planter kan plasseres på gulvet. Slik får kjøkkenet et friskt og grønt pust.

Frokostbrett

Et frokostbrett er kjekt å ha når du skal servere frokost på sengen til din kjære. Det kan også brukes som et serveringsbrett fra benken til kjøkkenbordet.

Magasinholder

Plasser kokebøker og blader i en magasinholder på veggen. Det gir kjøkkenet en koselig stemning, også er det jo kjekt å ha en kokebok eller to tilgjengelig når du skal planlegge dagens middag.

Såpedispenser

Et smart triks som gir kjøkkenet et raffinert løft, er å bytte ut plastflaskene til oppvaskmiddel og håndsåpe med en såpedispenser. Det gir oppvaskbenken et ryddig og helhetlig inntrykk.

Som du ser er det kun noen små grep som skal til for at kjøkkenet ditt blir ekstra fint og unikt. Kom innom din nærmeste Bohus og ta en titt på vårt store utvalg av kjøkkeninteriør.