Gå til hovedinnhold

Klassisk høst med Halvor Bakke

Signature Collection by Halvor Bakke er utvidet med nye, spennende tilskudd kvalitetsmøbler i den klassiske stilen. 

Setter du pris på det tradisjonelle blandet med moderne innslag? Liker du det elegante og raffinerte, gjerne med lune farger? Ja, da er nok den klassiske stilen noe for deg! Sammen med interiør- og møbeldesigneren Halvor Bakke har vi utviklet Signature Collection by Halvor Bakke - en kolleksjon kvalitetsmøbler, som har et bredt spekter av ulike uttrykk og stiler.

– Kolleksjonen er ren, enkel og ukomplisert. Møbelstoffene er samstemte og gjør det mulig å blande ulike tekstiler til et personlig, men fortsatt stilsikkert uttrykk, forteller interiørdesigner, Halvor Bakke. 

Stort utvalg kvalitetsmøbler

Høstens nye tilskudd til kolleksjonen er tidløse møbler og spennende interiør i nye farger og materialer, med trendy strukturer. Varme farger, som orange og rust blandes med kalde farger, som koksgrå, grønn og sort. 

Den klassiske møbelstilen er fortsatt preget av dempede farger og materialer som føles taktile og eksklusive uten å være prangende, men det er lov å bruke innslag av sterke farger! For å oppdatere en allerede klassisk innredet stue vil noen lekre fløyelsputer i dype nyanser som for eksempel orange gjøre susen.

Se hele kolleksjonen her

Et klassisk interiør er dominert av tidløse møbler, farger og materialer, som er valgt ut for å skape et komfortabelt hjem der man slapper av, har gode samtaler og trives både alene og sammen med andre. 

– Et drømmehjem får du ved å følge magefølelsen, sier Halvor.

Møbelkolleksjonen er et resultat av inspirasjon som Halvor finner på sine reiser, så vel som egne ønsker og behov. Han liker å blande nye møbler med innslag av elementer fra reiser eller ting han har arvet for å skape en autentisk følelse. 

Kombiner møblene etter dine ønsker

I arbeidet med Signature Collection by Halvor Bakke har det vært viktig å skape møbler som fungerer både i stramme interiører såvel som den mer koselige varianten av en klassisk stil. Slik kan kolleksjonen passe i de fleste hjem. De anvendelige møblene kan kombineres i ulike sammensetninger - velg det du liker best, det skal være enkelt og gøy å variere mellom de ulike kombinasjonene. 

Fiskebeinsmønster er like aktuelt denne høsten og du får den på sofabord, skjenk og skap, i både hvitpegmentert og sort eik. Vi har lenge sett dette mønsteret på gulvet, men nå kommer den også på veggen og som spennende element i møblementet. 

Signature Collection by Halvor Bakke er resultatet av et nært og kreativt samarbeid mellom Halvor og Bohus. Vi er så glade for at møbelserien har slått så godt an, og gleder oss over at så mange satser på tidløs kvalitet og et klassisk interiør. – I år er jeg mer stolt enn noen gang av å presentere ny katalog og nyhetene i kolleksjonen, sier Halvor og beskriver den som mer komplett og fleksibel enn noen gang tidligere.