Gå til hovedinnhold

Oppskrift: Knut og Kjartans Jordbærnisser

En stor del av julen er de hyggelige forberedelsene. Designerne Knut og Kjartan har invitert oss med hjem og vist oss hvordan de lager flotte julekranser, julestjerner, julekaker og pynt selv. Bli inspirert, sett på julemusikken og lag din egen vri!

Juleverksted med Knut og Kjartan

En stor del av julen handler om hyggelige forberedelser. Bli inspirert av Knut og Kjartan, sett på julemusikk og inviter til juleverksted for hele familien. Knut og Kjartan viser hvordan du kan lage islykt med lyslenke, flott julekrans og smakfulle snømenn. 

Oppskrift: Christmas Red Velvet

De første snøfnuggene har lagt seg og julen nærmer seg sakte, men sikkert. Det betyr sosiale sammenkomster på løpende bånd, og Knut og Kjartan´s Christmas Red Velvet er en smakfull juleoppskrift du kan servere i førjulstiden!

Dekorative juletrær av papir

Knut og Kjartan viser hvordan du kan lage dekorative juletrær av papir. Kombiner papirtrærne med annen juledekorasjon eller lag et eget landskap på skjenken i gangen, i kjøkken kroken eller der du måtte ønske. En fin aktivitet for store og små, som er både enkelt og dekkorativt.