Gå til hovedinnhold

4 køyesenger til barnerommet som raskt kan forvandles til en hemmelig hule

Øverst på ønskelisten for barnerommet? Spør du barna selv, er en køyeseng den ultimate drømmen. Her er noen forslag som både garanterer en god natts søvn og er en herlig boltreplass på dagtid.

16 NOVEMBER 2018

Mens foreldrene tenker på komfort og kvalitet, er barnas fokus fullstendig rettet mot de lekemulighetene som en køyeseng gir. For det første føles det eventyrlig nok bare det å kunne sove høyt hevet over bakken – nesten som i en trehytte!


Er det to søsken som skal dele køyesengen, blir det gjerne kamp om toppetasjen. Et tips til foreldre er å lage en rullerende ordning, slik at barna bytter plass med jevne mellomrom. I andre familier kan det holde med å la eldstemann få velge først, og så heller love minsten at han eller hun skal få flytte opp i overkøyen når den tid kommer...

 

 

Køyesenger er både barnas favoritter og en plassbesparende løsning som foreldre vet å sette pris på. Et lite barnerom kan

Våre topp 4 køyesenger til barnerommet

For barn som har den luksusen det er å ha en hel køyeseng for seg selv, foregår gjerne soving i én køye mens den andre blir stedet for lek, lesing og avslapping. Det at køyesenger utnytter et roms høyde gjør for øvrig at de er et godt valg for små barneværelser.

Hva kan så den ekstra køyen brukes til? Fyll den med myke puter i glade farger og mønstre, sørg for godt leselys og et lunt pledd – og vips har lesehesten et sted å trekke seg tilbake.
Ekstra privat blir det med et forheng foran den nederste køyen. Med forhenget trukket for, er sengen forvandlet til en hemmelig hule for dagdrømmer og venneprat.

 

 

Skap en egen jungel med forheng og sengetekstiler fra Flexa. De friske fargene og morsomme motivene inspirerer til lek!

 

 

Riddertiden er ikke over – i hvert fall på barnerommet! Flexa-serien inspirerer til aktivitet og kreativitet. Og det sier vel seg selv at både gutter og jenter kan leke tapre riddere?

 

Dessuten kan forhenget brukes som sceneteppe for barn med en entertainer i magen. Kanskje de har en god vits på lur, eller har lyst til å ta en sang for resten av familien?

Overnattingsbesøk er populært, og med en køyeseng er det enkelt å invitere til pysjamasfest. Noen køyesenger har dessuten uttrekksbunn til nedre seng slik at det går an å invitere flere små gjester.

 

 

Flexa White Casa Høyseng er som et helt hjem i miniformat, med både soveplass, arbeidskrok og sittehjørne som enkelt kan forvandles til

En køyeseng kan også innredes med seng i overkøyen og skrivebord under, eller både arbeidsplass og sittemuligheter. På den måten kan også køyesengen være drømmesengen langt oppover i barndommen. Og kanskje et møbel man lengter tilbake til som voksen?

Øverst i artikkelen ser du Flexa White Køyeseng med et morsomt og fargerikt prinsesseforheng fra samme serie.

 

Shop the look